Klippremier! Polar Dear: Since I Know You

2015.02.03. 13:33, rerecorder

pd_02.jpg

A 2011-ben alakult Polar Dear ezen a héten, csütörtökön, február 5-én - a TR/ST-tal közös koncerten és a 29. Recorder magazin megjelenési partiján - mutatja be élőben a hamarosan megjelenő első, Everybody című EP-je anyagát, amelyről itt a felvezető dal, az alattomosan fülbemászó Since I Know You klipje, egy raszteres, VHS-minőséget idéző ötletes szövegvideo!

pd_01.jpgA Polar Dear pályáját nemrég, a TR/ST-tal közös koncert híreként vázoltuk röviden, a kezdetben duóként (Borsos Oleg-Lerchner Márk) alkotó, a kreatív folyamatokat tekintve viszont ma már csak Borsos Oleg által vitt formáció összes eddigi dala benne van abban a cikkben, így a legfrissebben, a tavalyi év utolsó napján publikált Since I Know You is, amely már a hamarosan érkező Everybody EP-t harangozza be és amelyhez most készült egy hatásos lyric video Mester László rendezésében. A dalról és a klipről Oleg mesélt a Recordernek: „A Since I Know You a 2015 elején megjelenő Everybody EP-t felvezető első single. Kicsit ódaszerű, egyszerre feszült és életingenlő dal. Nem egy bizonyos személyhez íródott, sokkal inkább több régebbi emlék csokorba foglalása. Szándékosan eltúlzott dalszövegével feloldása kíván lenni az érkező középlemez alapvetően borúsabb, melankolikusabb trackjeinek. A hozzá tartozó videót Mester Lászlóval készítettük. Az elért látványvilággal egy szegényesen bedigitalizált VHS videó hangulatát szerettük volna elérni. Szerintünk tökéletesen illeszkedik a számhoz.”

A friss dal hangulatában tehát kissé eltér majd az EP többi számától, mint ahogyan a korábbi Polar Dear-trekkektől is ez a fifikásan felépített szerzemény, ám videóval együtt pláne megnyerő és nagyon alattomosan kúszik a refrén a fülünkbe. A Polar Dear élőben Bakonyi Krisztiánnal kiegészülve, párosban lép fel.


a február 5-i, most csütörtöki TR/ST-tal közös élő fellépés Facebook-eseményoldala


a Since I Know You videója: 


Polar Dear-Facebook (érdemes figyelni, mert holnap nyereményjáték lesz itt a csütörtöki koncertre!)

https://recorder.blog.hu/2015/02/03/klippremier_polar_dear_since_i_know_you
Klippremier! Polar Dear: Since I Know You
süti beállítások módosítása