Újabb örökkévalóság helyett már csak márciusig kell várni a második Purity Ring-albumra

2015.01.13. 11:41, Frontrecorder

purityring.png

A Purity Ring kanadai duója bő egy hónapja osztotta meg az első dalt a 2012-es debütálását követő új albumáról, amelyre már nem is kell olyan sokat várni: március 2-án jön ki, a címe pedig  Another Eternity lesz. Az örömteli hírt ráadásul egy egy újabb beharangozó dallal nyomatékosították.

Megan James énekesnő és a hangszereket kezelő Corin Roddick ezúttal is teljesen maga vette fel és producelte a dalokat, ám míg a bemutatkozó Shrines anyagát egymástól fizikailag távol rakták össze (egyikük Halifax-ben, másikuk Montrealban élt), ezúttal - fennállásuk óta először - egy térben dolgozhattak szülővárosukban, Edmontonban. Ennek eredményeként az új album hangtájképe "borúsan sötét völgyeket és fényesen csillogó csúcsokat" jár be, ahogy a sajtóanyag fogalmaz. A hivatalos szöveg azt is mondja, hogy a második albumon Megan hanga előtérbe került, Corin dalszerzői érzéke pedig tökéletesedett és finomodott. Azt pedig már mi mondjuk, hogy a most közzétett Begin Again - a trapesen ciccegő dobokkal felütött belassított trance-szerű alapjával, emelkedett morajlásával és Megan melegen simogató énekével - tovább csigázza az érdeklődésünket a Purity Ring március 2-án a 4AD kiadónál Another Eternity címmel megjelenő, tíz számos lemeze iránt. Újrakezdés? A jelek szerint inkább kiteljesedő folytatás.

 

Címkék: purity ring
https://recorder.blog.hu/2015/01/13/ujabb_orokkevalosag_helyett_mar_csak_marciusig_kell_varni_a_masodik_purity_ring-albumra
Újabb örökkévalóság helyett már csak márciusig kell várni a második Purity Ring-albumra
süti beállítások módosítása