A Room8 második hétvégéje olyan erős lesz, mint az első volt!

2014.11.21. 16:12, subrecorder

room8.png

Múlt hét végén nyílt meg Budapest legújabb szórakozóhelye a Király utcában, a Room8. Az eseményre a szervezők remek különleges producereket hoztak nekünk, erre a hétre pedig megtartották ezt a jó szokásukat. Mutatunk egy exkluzív mixet is a rezidens Gensitől!

A nyitóhétvégén a brit The Revenge és a szibériai Acos Coolkas volt a két fő fellépő, ők kétségkívül stílusosan mutatták be a a helyet az első látogatóknak. Ha akkor voltál és tetszett akkor azért, ha pedig nem voltál akkor meg pláne érdemes ellátogatni ma és holnap is a Room8-be, hiszen ismét különlegességekre lehet számítani. Pénteken fellép Downtown Party Network, az A-kategóriás kiadóknak (Is It Balearic, Eskimo, Best Kept Secret) dolgozó litván deep house producer, másnap pedig egy új magyar bulisorozat kezdeténél lehetünk jelen. A Midnight City névre keresztelt esteken a Room8 két ötletgazdája és rezidense, Gensi és Vikipop rakja majd a lemezeket vakulástól látásig (estétől hajnalig).

De hogy pontosan milyen lemezeket is? Hogy mindenki megérezze, pontosan mit is jelent a Room8 hangzás, Gensi összeállított egy mixet, melybe belehallgatva, ahogy a készítő fogalmazott "mindent megtudhatsz a helyről, amit eddig nem mertél megkérdezni". Disco és house házasságából születő trackekkel van tele a másfél óra, egy igazi buliest hangulatát megfogva, ahol ívesen haladunk az egyre táncosabb, majd az egyre pihenősebb számokon át. Ha hihetünk az ígéreteknek, akkor ráadásul ez egy teljesen önálló Room8 podcast első része, és mivel ez marha jól sikerült, mi izgatottan várjuk a fejleményeket.

Facebook-eseményoldal


Gensi Room8 mixe, benne többek közt Mark E, DJ Kaos és Oskar Offermann:


ez pedig egy playlist Downtown Party Network kiadványaiból:

Címkék: room8
https://recorder.blog.hu/2014/11/21/a_room8_masodik_hetvegeje_olyan_eros_lesz_mint_az_elso_volt
A Room8 második hétvégéje olyan erős lesz, mint az első volt!
süti beállítások módosítása