Jézus Krisztus Szupersztár Johnny Rottennel és az 'N Sync-kel - túl szép ahhoz, hogy jó legyen

2014.04.06. 14:47, subrecorder

140404-john-lydon-jesus-christ-superstar.jpg

Az egyik legnépszerűbb rockopera új feldolgozásának szereposztása igen érdekes lett, elsülhet legendásan, de borzalmasan is a dolog. Egy biztos: Heródes Király szerepét John Lydonra, a Sex Pistols volt és PiL jelenlegi frontemberére találták ki. 

Andrew Lloyd Webber és Tim Rice darabja minden idők talán leghíresebb rockoperájává vált az évek során, először 1971-ben mutatták be a Broadwayn, azóta folyamatosan megy, bár a szereposztás többször változott. A Good Morning America című reggeli műsorban jelentették be a legújabb felállást, amit 50 USA-beli arénában fognak eljátszani.

Jézus szerepében marad az a Ben Forster, aki Webber 2012-es reality showjában (Superstar) megnyerte ezt magának még az előző turnéra. Hozzá csatlakozik az Incubus énekese, Brandon Boyd, mint Júdás; Michelle Williams a Destiny's Childból, mint Mária Magdolna, Poncius Pilátust pedig az N Sync fiúcsapat volt tagja JC Chasez játssza majd el. Ez eddig elég nagy szemöldökráncolásra adhat okot, de ha valaki megmentheti ezt a csapatot, az John Lydon lesz, Heródes Király szerepében. A főgonoszként funkcionálás amúgy is jól megy a Sex Pistols és a Public Image Ltd őspunkjának, gyakorlatilag a 70-es évek óta így tetszeleg magánéletében is.


Júdás és Mária Magdolna előadják a rockopera címadó slágerét:


a darabból készült film teljes egészében:


minden idők egyik legfontosabb lemeze:

https://recorder.blog.hu/2014/04/06/jezus_krisztus_szupersztar_johnny_rottennel_es_az_n_sync-kel_tul_szep_ahhoz_hogy_jo_legyen
Jézus Krisztus Szupersztár Johnny Rottennel és az 'N Sync-kel - túl szép ahhoz, hogy jó legyen
süti beállítások módosítása