Quimby könyv csak egy ezresért

2013.07.09. 14:30, rerecorder

quimby.jpg

A Sziget nulladik napján a Quimby lép fel egy Quimby Csodaországban című különleges koncerttel, melynek egyik érdekessége, hogy dalprogramjára a rajongók is szavazhattak. A fellépéssel egy időben jelenik meg Quimby címmel egy átfogó könyv a zenekarról, a kötethez a nulladik nap nézői közül az első ötezer jegyvásárlónak lehetősége van csupán ezer forintért hozzájutni.

quimby.JPGA huszonkét éves Quimby egy dunaújvárosi iskolából indult el magabiztos, apró lépésekkel, hogy később, a népszerűség és siker kapujában a szövegíró frontember annyira megzuhanjon, hogy mind a saját életét, mind a zenekar létét veszélybe sodorja. Ezután következett a felépülés és a visszatérés, és termékeny, alkotó évek, amikor egyre ismertebbek és népszerűbbek lettek. A Bookline Könyvek gondozásában megjelenő riportkötet másfél éves interjúsorozat után állt össze, hogy végre minden részlet és érdekesség kiderüljön a zenekarról.

Ez a könyv nem akar az egyetlen és megkérdőjelezhetetlen Quimby-történet lenni. A kötet első felében a zenekar regényes élettörténetét ismerheti meg az olvasó, majd a zenekar tagjainak portréit, de részletesen bemutatásra kerülnek lemezeik is. A könyvet soha nem publikált fotók illusztrálják.

A nulladik napi Quimby Csodaországban koncertre a jegyek elővételben két áron 6990 forintért, illetve 7990 forintért kaphatók. A 7990 forintos jegyhez ajándékba jár a Quimbyről szóló könyv, amit az első 5000 elővételes jegyet vásárló kaphat meg a www.sziget.hu oldalon vásárolt kuponkód ellenében, amit a bookline.hu/quimbycsodaorszagban oldalon a könyv vásárlásakor lehet majd érvényesíteni.

A közel 300 oldalas könyvet Miklya Anna író és Dömötör Endre, a Recorder főszerkesztője jegyzi szerzőként, a Bookline Könyvek gondozásában jelenik meg augusztus 6-án és a kiadó oldalán előrendelhető 20%-os kedvezménnyel.

Címkék: könyv sziget quimby
https://recorder.blog.hu/2013/07/09/quimby_konyv_csak_egy_ezresert
Quimby könyv csak egy ezresért
süti beállítások módosítása