Az Akvárium csütörtöki koncertajánlója: N.O.H.A.

2012.12.04. 14:26, Recorder.hu

akvarium_noha_650.jpg

(X) A Filip Noha által életre hívott, cseh hangszeres zenészekkel, amerikai MC-vel és legújabb tagként immár brazil énekesnővel felálló, igazi nemzetközi összetételű N.O.H.A. (Noise Of Human Art) bulijain a láb, a kéz, a törzs, a nyak és a fej egyetlen porcikája sem maradhat mozdulatlan.

A világzenei – legyen az balkáni, dél-amerikai, kelet-európai, spanyol, vagy bármi más – alapokat drum'n'bass-szel és egyéb modern ritmusokkal megbolondító zenekar gitárral, kütyükkel, a már említett alapító erőteljes szaxofonjátékával, Csehország egyik legjobbjának kikiáltott, hihetetlenül lendületes – már-már saját showt levágó – dobosával és annak szigorú játékával, valamint a ritmusszekció másik tagjaként a színpadon pengető basszista Jatrabass bőgőjátékával késztet mindenkit mozgásra. Mindeközben pedig MC Chevy, a zenekar lelke folyamatosan pörgő nyelvével vonja magára a nézők figyelmet és teszi még ütősebbé az egész programot, amihez aztán már tényleg csak hab a tortán a Sao Paulóból származó vagány világutazó, gitáros-énekesnő Camila De Oliveira színpadi tevékenysége.

Természetesen azoknak sem kell feltétlenül aggódniuk, akik csupán a két hatalmas sláger miatt látogatnak el hozzánk ezen az estén, remélhetőleg a Dive In Your Life és a Tu Café című nagy sikerű darabokat is megkapjuk majd a Magyarországon legutóbb a július végi debreceni Campus Fesztiválon fellépő zenekartól, persze csak akkor, ha végigugráljuk az egész koncertet. 

2012.12.06. csütörtök
Akvárium Klub

Swingalong: N.O.H.A. (CZ-BR-USA-D) 

Circus Underground lemezbemutató

utána: Savages y Suefo

Kezdés: 21:30

Belépő: 2200 Ft

Elővételben: 1800 Ft - http://www.jegy.hu/programs/38338/NOHA.html

Címkék: akvárium n.o.h.a.
https://recorder.blog.hu/2012/12/04/az_akvarium_csutortoki_koncertajanloja_n_o_h_a
Az Akvárium csütörtöki koncertajánlója: N.O.H.A.
süti beállítások módosítása