Budapesten is lesz Sum 41-búcsúkoncert

2024.06.24. 19:04, srecorder

sum41.jpg

Feloszlik a kanadai poppunkok zenekara: a Sum 41 még egyszer, utoljára fellép Magyarországon is, november 12-én a Budapest Arénában.

Tavasszal kihozták a zenekar poppunkos és metálos arcát is megmutató dupla lemezt, a Heaven :x Hellt, amivel a Sum 41 az eddigi legnagyobb turnéjára indul, és a körút európai részét több, mint 35 000 rajongó előtt zárja majd a teltházas Paris La Défensa Arénában a francia Nanterre-ben. A frontember Deryck Whibley így mesélt a búcsúturnéról: „Annyiszor volt már olyan, hogy feloszolhattunk volna. Valamilyen okból kifolyólag mégis kitartottunk. Büszke vagyok erre. Itt a megfelelő idő arra, hogy elbúcsúzzunk. Minden energiámat arra fordítom, ami előttem áll. Ez lesz életünk legnagyobb turnéja, és azt akarom, hogy ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk. Ennyi.”

„HÁROM ÉVIG TARTOTT ÉS KICSIT KIÉGTÜNK” – SZIGETES INTERJÚNK ASUM 41-NAL

A Sum 41 utolsó magyarországi koncertjét Magyarországon a Budapest Arénában adja 2024. november 12-én, az előzenekar a walesi poppunkos Neck Deep lesz. Jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai számára lesznek elérhetőek június 25-én 10 órától, a regisztrált Live Nation tagok pedig június 26-án 10 órától csatlakozhatnak az elővásárlási lehetőséghez. A Spotify pre-sale június 27-én 10 órakor kezdődik, végül a teljeskörű jegyértékesítés június 28-án, pénteken 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2024/06/24/budapesten_is_lesz_sum_41-bucsukoncert
Budapesten is lesz Sum 41-búcsúkoncert
süti beállítások módosítása