Válságba került barát Messenger-üzeneteiből született a Vad Fruttik új dala

2024.04.23. 17:48, srecorder

vad_fruttik_by_sinco.jpg

Kísérleti filmek és absztrakt festmények látványvilágát idézi meg a Vad Fruttik Kék koncertje a Budapest Parkban, ahol speciális vizualitású koncertet adnak és a Nincs vissza című új dalukat is eljátsszák május 3-án.

„A legjobb barátom egyik napról a másikra került krízisbe, miután a feleségével szétmentek, és Messengeren írta le valós időben, hogy mi történik vele” – mondta Likó Marcell, a Vad Fruttik frontembere a dalról, amihez Rusznák András főszereplésével készült klip is. „Ezek az üzeneteket annyira mélyek, őszinték voltak, hogy versként láttam őket. Ilyen állapotban az ember nem mérlegel, nem szépít, nem alakít a mondanivalóján, minden gátló effektus eltűnik, megszűnik a szuperego. Az alapok ezekből a közlésekből épültek fel, a refrének pedig az én vigasztaló szavaim.”

A Nincs visszát élőben először május 3-án a Budapest Parkban játssza a Vad Fruttik, ahol a Kispál és a Borz visszatérő parkos koncertjén is nyitó, erdélyi Raklap lesz az előzenekaruk. „Amikor a Vad Fruttikból hárman távoztak, az emberek értetlenül álltak a dolog előtt, mert azt hihették, hogy a színfalak mögött minden rendben van” – fogalmazott Marci. „Kézenfekvő lett volna, hogy a koncertnek a Nincs vissza elnevezést adjuk, de akkor sokan gondolták volna azt, hogy a tagcserékre reflektálunk. Így aztán ezt az ötletet elvetettem, és lett a Kék kifejezés. A koncert látványvilága az absztrakt festmények és kísérleti filmek világából merít, hogy dinamikus és különleges élményt teremtsen a résztvevők számára.”

A Vad Fruttik nyáron fellép több nagy fesztiválon is, többek közt a Fishing on Orfűn, a Művészetek Völgyében és az Ambrózia Fesztiválon.

Vad Fruttik
Előzenekar: Raklap
Helyszín:
Budapest Park
Időpont: 
2024. május 3. (péntek) 18.00-22.00
Belépő: 
7999 Ft
Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

nyitókép: sinco

https://recorder.blog.hu/2024/04/23/valsagba_kerult_barat_messenger-uzeneteibol_szuletett_a_vad_fruttik_uj_dala
Válságba került barát Messenger-üzeneteiből született a Vad Fruttik új dala
süti beállítások módosítása