Teljes a két nagyszínpad programja az idei Művészetek Völgye fesztiválon

2024.04.08. 14:58, srecorder

02_nap_fekete_kristof_tibor-1261.jpg

Az Analog Balaton, az aurevoir., a Blahalouisiana, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, az Esti Kornél, a HIPERKARMA, az Ivan & The Parazol, a Kiscsillag, a Margaret Island, a Quimby, Pogány Induló és a Vad Fruttik is jön az idei Művészetek Völgyébe.

A 33. Művészetek Völgye ezen a nyáron is több mint kétezer programmal várja a fesztiválozókat július 19. és 28. között Kapolcsra, Vigántpetendre és Taliándörögdre. A fesztivál Nagyszínpadát jelentő Panoráma Színpadon lép fel az etnopopos, nagyot buliztató Aurevoir., az új lemezzel készülő Blahalouisiana, a 15 éves Bohemian Betyars és az idén ötéves Carson Coma, de elhozza slágereit a Csaknekedkislány, az Esti Kornél, a HIPARKARMA, az Ivan & The Parazol, a Kiscsillag, a Margaret Island és a Quimby is, a már korábban bejelentett 30Y, Bagossy Brothers Company, BËLGA, Beton.Hofi, Elefánt, Parno Graszt, Platon Karataev és Punnany Massif mellett.

A tavaly debütált, Taliándörögd zenei ütőereként szolgáló Közlekedési Múzeum x LŐTÉR helyszín ezúttal is második nagyszínpadként szállítja a Völgybe a legfrissebb ütemeket és a régi kedvenceket már késő délutántól, legyen szó hip-hopról, elektronikus zenéről, popról vagy rockról. Itt tombolhatunk az Analog Balaton, az Anima Sound System, ajsa luna, a Besh o droM, Co Lee, cserihanna, a Duckshell, Juhász Zoli és zenekara, az Európa Kiadó, a Fiúk, a Freakin Disco, a Hakumba, Hundred Sins, a Labek & Chrobak, a Lóci játszik, a Péterfy Bori & Love Band, a Random Trip, a Raklap, Sisi, a Selah Vie, a Szabó Balázs Bandája, Szlimmy, a Vad Fruttik, a VHK és a Zaekar zenéjére is. A Közlekedési Múzeum x LŐTÉR napközben is változatos programokkal várja a fesztiválozókat a pólófestéstől a linómetszésig, de a látogatók megnézhetik a helyszínen a Múzeum legendás járműveit és múzeumtörténeti érdekességeit is, valamint innen indul majd a Zenélő Busz is.

A Művészetek Völgye az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, ahol a könnyűzenétől kezdve a jazzen és a világzenén át a komolyzenéig mindenféle műfaj rajongója megtalálhatja számítását, ahogy az irodalomkedvelő, családi programokra vágyó, vagy éppen színházba járó közönség is. A fesztivál korábban már bejelentette a Cirque du Tókert olyan legendás fellépőit, mint Bródy János, a Budapest Bár, a Csík zenekar és Presser Gábor, Dés László, Kern András és Zorán, valamint elérhetővé tette színházi programját. A teljes programbontás május 9-től lesz elérhető a www.muveszetekvolgye.hu oldalon, ahol a fesztiválozók már lecsaphatnak a kedvezményes bérletekre és kempingjegyekre. Sőt, aki március 18. és április 12. között vásárol 5 vagy 10 napos bérletet, az helyjegyet nyerhet a Zenélő busz szombati különjárataira is, ahol egy-egy Panoráma színpados fellépő játszik majd a szerencsés utasoknak az Ikarus 311-es retró járatán.

fotó: Fekete Kristóf Tibor

https://recorder.blog.hu/2024/04/08/teljes_a_ket_nagyszinpad_programja_az_idei_muveszetek_volgye_fesztivalon
Teljes a két nagyszínpad programja az idei Művészetek Völgye fesztiválon
süti beállítások módosítása