Újra keresik az ország legfrissebb tehetségeit – Jelentkezz a 2024-es Kikeltetőre!

2024.02.07. 13:43, srecorder

kikelteto-24-page-cover.jpg

Újra keresik az ország legfrissebb tehetségeit, tavasszal jön a kilencedik Kikeltető. Korábban olyan, mára arénákat megtöltő produkciók indultak a KERET nagyszerű tehetségkutatóján, mint Krúbi vagy a Carson Coma.

Mint minden évben, idén is olyan zenei előadókat keres a Kikeltető, akik készen állnak arra, hogy megmutassák magukat ország-világ előtt. A Keret blog tehetségkutatója összehozza a fiatal zenészeket egymással és a legrelevánsabb szakmabeliekkel, és segít nekik megtalálni a legjobb utat a karrierjük beindításához. Olyan jelenleg sikeres előadók álltak egyszer a Kikeltető színpadán, mint Krúbi, a Carson Coma, Analog Balaton, Sisi, Hegedűs Józsi, Platon Karataev.

„Lehetsz singer-songwriter, repper, producer vagy zenész; egyedül vagy zenekarral, mindenkit is szívesen várunk, akinek van egy világos koncepciója és valami újat, izgalmasat tud hozni a pesti éjszakába. Az egyetlen követelmény, hogy össze tudj rakni egy fél órás élő szettet a saját zenédből” – mondják a szervezők.

A szakmai zsűri tagjai idén: Biczó Andrea (Budapest Park), Gedeon Andrea (WMMD), Czeglédi Szasza (Akvárium, Bánkitó, Run Over Dogs), Jezerszky Viki (AZVLM, Kolorádó, CSNK), Kersner Máté (Wavy, Telex After, Club Matka,) AKC Misi (OTL), Balizs Kata (Toldi, Kolorádó), Kocsis András (KERET), Csuka Marci (Switch Nollie, Kolorádó), Szalai Anna és Dorozsmai Gergő (L.A. Suzi) valamint a KERET blog szerkesztői, és a Gólya Presszó delegáltjai.

Már elérhető a jelentkezési lap erre a linkre kattintva! A jelentkezési határidő: február 22, 23:59. A tavalyihoz hasonlóan, idén is a Gólyában lesznek a klubestek, ahol a 12 shortlistes előadó állhat majd színpadra.

Címkék: keret kikeltető
https://recorder.blog.hu/2024/02/07/ujra_keresik_az_orszag_legfrissebb_tehetsegeit_jelentkezz_a_2024-es_kikeltetore
Újra keresik az ország legfrissebb tehetségeit – Jelentkezz a 2024-es Kikeltetőre!
süti beállítások módosítása