Hogy lehet nem rettegni az elmúlástól? – Itt a perpētuum legújabb kislemeze, a Goodbye

2024.02.02. 09:52, srecorder

perpi2023_fotokomroczkidia-4.jpg

Tavaly nyáron adta ki első magyar nyelvű kislemezét az alternatív popos perpētuum, akik az idei évet egy angol nyelvű kislemezzel indítják. Premier!

A Goodbye a perpētuum rockosabb arcát mutatja, ami a jövőben meghatározó eleme lesz a hangzásviláguknak. Az énekesnő Girincsi Fruzsina így nyilatkozott a lemezről: „Ahogy telnek az évek és ahogy öregszem, egyre nagyobb szerepet tölt be az életemben az elmúlás motívuma. Rájöttem arra, hogy nagyon nehezen tudok embereket befogadni majd elengedni az életemben, az elengedés egy állandó trauma, ami mindig velem van és rettegek tőle. Ezt a rettegést csillapítottam az EP dalai megírásával, ami az elmúlás különböző fázisait mutatja be.”

A Forget, a What We Could Have Been, a Goodbye a múlton merengenek, de a jövőbe néznek. Hogyan tanulhatunk a múlt hibáiból? Hogy lehet nem rettegni az elmúlástól? Mindenkinek más válasza van erre a kérdésre, íme a perpētuumé:

A perpētuum február 10-én a Fonóban tart űrfarsangot a Nunky Bay Starshippel közösen, itt mutatják be az új kislemezüket is élőben. Jegyvásárlás, Facebook-esemény.

 

perpētuum a Facebookon. Instagramon.

fotó: Komróczki Dia

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2024/02/02/hogy_lehet_nem_rettegni_az_elmulastol_itt_a_perp_tuum_uj_kislemeze_a_goodbye
Hogy lehet nem rettegni az elmúlástól? – Itt a perpētuum legújabb kislemeze, a Goodbye
süti beállítások módosítása