Van Mit Hallgatni – Online rádiót indít a KERET

2023.12.13. 10:00, srecorder

keret-radio-1.jpg

A Kikeltetőt is gondozó KERET ma elindította saját online rádióját, amin főként magyar zenéket fognak pörgetni az altertől a hiphopon át az elektronikáig.

„A KERET Rádió azért jött létre, hogy találkozási pont és platform legyen a hazai alternatív könnyű- és elektronikus zenei színtérnek, és hogy vele egy picit jobb legyen itthon lenni. Azt éreztük, hogy szükség van egy sokszínű, izgalmas és szerethető zenei csatornára, amire mindig oda lehet kapcsolni, ezért a szlogen: Van Mit Hallgatni” – mondták a KERET-esek.

A rádió műsorát gondosan szelektált állandó és alkalmi kurátorok válogatásai és mixei adják, különös tekintettel a magyar zenére, de nyitottnak maradva minden másra is. Az indulástól hallgatható a Kolorádó fesztivál vagy a BuSH aktuális válogatása, a Selecta, a S*GGRÁZÓS BULI vagy a Keserv szervezőcsapatok összeállítása, és az olyan tematikus blokkok, mint a Reggeli vagy a Magyar Hip-Hop, amiket mindig más állít majd össze. A kurátorok listája folyamatosan frissül, a frissen hozzáadott adásokról a rádió Instagram oldalán fognak rendszeresen beszámolni.

A rádióban szoros partnerük a TOLDI, a klub szervezői felelnek majd számos elektronikus zenei műsorért, rendszeresen találkozhattok a programjaikhoz köthető adásokkal, a jegyszedőben pedig egy pop-up stúdiót is kialakítanak, ahol mixeket vehetnek fel, ebből az első, Falcaoval készült rész már hallgatható, nézhető.

A rádió az induláskor reggeltől estig, a KERET honlapjáról hallgatható, de idővel szeretnének 0-24-ben sugározni. A playlistek archívuma Spotify-on, a mixek pedig SoundCloudon és YouTubeon lesznek elérhetők.

Az indulást december 21-én egy saját bulival ünnepelik a Toldiban, ahol olyan emberek és csapatok fognak egy-egy szettet játszani, akik valamilyen formában a rádióban is megjelennek. Részletek és esemény erre kattintva!

keretradio-launch.jpg

Címkék: keret keret rádió
https://recorder.blog.hu/2023/12/13/van_mit_hallgatni_online_radiot_indit_a_keret
Van Mit Hallgatni – Online rádiót indít a KERET
süti beállítások módosítása