Corey Taylor szólóban Budapesten!

2023.11.27. 10:05, srecorder

coreytaylor.jpg

A Slipknot és a Stone Sour énekese jövő júniusban játszik a Barba Negrában, ahol új szólólemezét is bemutatja.

Taylor második szólóalbuma, a CMF2 idén szeptemberben ejlent meg, ennek a turnéjával érkezik Budapestre is. Ez tovább szélesítette sokrétű zenei univerzumát – és segített megtalálni önmagát. „Ez áll a legközelebb az igazi énhez, ami mindig is voltam” – mondta róla. Budapesten 2024. június 5-én játszik a Barba Negrában.

Taylor nem csak zenészként aktív: első könyve 2011-ben jelent meg, amit azóta további három követett. Színészként olyan produkciókban játszott, mint a Fear Clinic, az Officer Downe, a Ki vagy Doki? sorozat, vagy Sharknado 4. 2020-ban több mint 300 000 dollárt gyűjtött össze a COVID-19 elleni küzdelem támogatásaként, és 13 dedikált gitárt bocsájtott árverésre személyes gyűjteményéből. Ezután elindította a non-profit Taylor Alapítványt, amelynek célja, hogy támogassa és segítse a katonai veteránokat, és személyes segítséget kaphassanak a poszttraumás stressz-betegségben szenvedők. Nemrégiben Corey Taylor megszerezte kedvenc Famous Monsters márkája jogait, újraindította magazinját, játékait, horrorfilmjét, valamint fesztiválokat is rendezett.

A budapesti koncertre jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjainak, valamint a regisztrált Live Nation-tagok számára elérhetők november 29-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés december 1-én 10 órakor indul a www.livenation.hu, www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül. A koncertre limitált számban VIP csomagok is elérhetők, már az elővásárlási időszak alatt is.

coreytaylor2.jpg

https://recorder.blog.hu/2023/11/27/corey_taylor_szoloban_budapesten
Corey Taylor szólóban Budapesten!
süti beállítások módosítása