Ők a 33. Művészetek Völgye Fesztivál első fellépői

2023.11.21. 14:03, srecorder

297854498_615635219921025_6168362437172137828_n.jpg

Visszatapsolt közönségkedvencek és a Panoráma Színpadon először fellépő zenekarok is szerepelnek a Művészetek Völgye első 8 bejelentett előadója között. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja 2024. július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre.

A Művészetek Völgye immáron több mint három évtizede kínál izgalmas művészeti seregszemlét a nyár 10 napjára – legyen szó szinte bármilyen művészeti vagy éppen zenei műfajról. A Panoráma Színpad a fesztivál legnagyobb tere, ahonnan nem csak a zenészek számára pazar a kilátás, a színpad ugyanis Kapolcs egyik legmagasabb pontján áll, és az évek során a könnyűzenei élet színe-java megfordult már itt.

Jövőre sem lesz másként: már biztosan itt lesz a Bagossy Brothers Company slágereivel, megtáncoltat mindenkit a Parno Graszt, az Elefánt és a 30Y pedig új lemezeikkel térnek vissza. A fesztivál legnagyobb színpadán elsőként láthatjuk a Platon Karataev zenekart, akik szintén új dalokkal vágnak majd neki a nyárnak és szintén itt lép fel Beton.Hofi is. A rappert ezúttal zenekari kísérettel hallhatjuk majd. Idei lehengerlő „völgyes” debütálása után a közönség kérésére ezúttal is bulizhatunk a Bëlga és a Punnany Massif slágereire is. És ez még csak a kezdet, hiszen ahogy megszokhattuk, a fesztivál jövőre is több mint 2000 programmal készül majd a változatosság jegyében, köztük sok újdonsággal, legyen szó irodalmi, színházi, képzőművészeti, alkotói vagy éppen családi programról.

A fesztivált mindeközben a European Festival Awards-ra is jelölték a közepes méretű fesztiválok kategóriájában, a Művészetek Völgyére (Valley of Arts) – két másik hazai fesztivál mellett – november 30-ig lehet szavazni ezen a linken.

Emellett a karácsonyra készülve elindultak a fesztivál honlapján a kedvezményes bérletek és ajándékcsomagok is, így akinek a Völgy a legjobb karácsonyi ajándék, az most szerezheti be a fa alá a legjobb áron.

nyitókép: sinco

https://recorder.blog.hu/2023/11/21/ok_a_33_muveszetek_volgye_fesztival_elso_fellepoi
Ők a 33. Művészetek Völgye Fesztivál első fellépői
süti beállítások módosítása