Jövőre Slash-koncert lesz Budapesten!

2023.10.17. 16:06, srecorder

slash_myles_feature.jpg

A nyári Guns N' Roses-koncert után Slash jövőre a szólózenekarával tér vissza Budapestre: április 19-én az MVM Dome-ban játszik Myles Kennedy énekessel és The Conspirators nevű kísérőcsapatával.

Miután Slash az első szólóalbumával, amelyen többek között Ozzy Osbourne, Fergie és Myles Kennedy is szerepelt, 2010-ben a slágerlisták élére került, megalapította jelenlegi, Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (SMKC) nevű zenekarát, amelyben Myles Kennedy (ének), Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár/ének) és Frank Sidoris (ritmusgitár) játszik. Velük már több mint egy évtizede folyamatosan turnéznak és zenélnek, jövőre a legújabb, 4 című lemezüket mutatják be az MVM Dome-ban, ahol Eddie Van Halen fia, Wolfgang Van Halen zenekara, a Mammoth WVH nyitja az estét.

A budapesti koncertre jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjainak, valamint a regisztrált Live Nation tagoknak lesznek elérhetők október 19-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés október 20-án 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. Facebook-esemény itt.

Fotó: Scott Barbour (Getty Images)

https://recorder.blog.hu/2023/10/17/jovore_slash-koncert_lesz_budapesten
Jövőre Slash-koncert lesz Budapesten!
süti beállítások módosítása