Közel 8 év után újra arénakoncertet ad a Quimby

2023.09.11. 09:56, srecorder

quimby_4.jpg

Áradó és lüktető szimfonikus szekció, nagyzenekari Halleluja és színtiszta Quimby rock and roll március 9-én az MVM Dome-ban.

A Quimby 2016-ban, a 25. születésnapján lépett fel legutóbb a Sportarénában, és rá két évre koncertezett Class & Roll címmel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, jövőre pedig újra közös nevezőre hozzák a klasszikus zenét a rock & rollal, amiben megint a Danubia Zenekar lesz a partnerük.

„SZINTE MÁR BENT VAN A HÁLÓSZOBÁNKBAN” – QUIMBY-INTERJÚNK A 2016-OS ARÉNAKONCERT ELŐTT

„Amikor 2018-ban a Margitszigeten lejöttünk a színpadról, rögtön eldöntöttük, a Class & Rollt ki szeretnénk bővíteni, hogy még több embernek megmutathassuk. Az a nyarunk már tele volt, majd jöttek a lezárások. Most azonban eljött az alkalom! A klasszikus zenei átiratok mellett színtiszta Quimby-dalokat is játszunk majd a koncerten. Ezek úgy fognak megszólalni, mint amikor a stúdióban feljátszottuk őket, hiszen ott lesz velünk élőben egy fúvósszekció is” – meséli Varga Livius.

A Class&Roll karmestere Balassa Krisztián lesz, a zenei átiratokat Ott Rezső zeneszerző készíti, a Quimby-hez Vastag Gábor "Vasti" gitáron és Tóth Sándor szaxofonon csatlakozik vendégként. Jegyvásárlás, Facebook-esemény.

fotó: Quimby

https://recorder.blog.hu/2023/09/11/kozel_8_ev_utan_ujra_arenakoncertet_ad_a_quimby
Közel 8 év után újra arénakoncertet ad a Quimby
süti beállítások módosítása