Első klubkoncertjével tér vissza a Nothing But Thieves Budapestre

2023.09.11. 07:53, srecorder

nothing_but_thieves.jpg

Az idei Szigeten is erős koncertet adó Nothing But Thieves február 12-én pedig a zenekar első önálló magyarországi koncertjével és új, Dead Club City című albumával tér vissza Budapestre, a Barba Negrába.

Az eddig 1,2 millió lemezt eladott, többszörös arany- és platinalemezes rockzenekar a nyáron megjelent Dead Club City című lemezével jött, látott és győzött, a címadó dal gyorsan az angol együttes legjátszottabb szerzeménye lett, streamingen és a rádiókban is. A lemez zeneileg is új korszakot nyitott a Nothing But Thieves életében, az epikus poprockdalok mellett megjelent a nosztalgia is a 80-as évekbeli szintetizátorokkal.

A Nothing But Thieves eddig kétszer játszott a Sziget Fesztiválon, most pedig első önálló klubkoncertjüket adják 2024. február 12-én a Barba Negrában. A jegyvásárlás a regisztrált Live Nation-tagok számára szeptember 11-én, 10 órakor indul, a teljeskörű jegyértékesítés pedig szeptember 13-án, 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu oldalon keresztül. Facebook-esemény errefelé.


https://recorder.blog.hu/2023/09/11/elso_klubkoncertjevel_ter_vissza_a_nothing_but_thieves_budapestre
Első klubkoncertjével tér vissza a Nothing But Thieves Budapestre
süti beállítások módosítása