Legnagyobb slágereivel jön Rod Stewart Budapestre

2023.09.01. 12:49, srecorder

rod-stewart.jpg

2024. június 22-én az MVM Dome-ban játszik Rod Stewart, aki öt éve szintén egy besztof-műsorral járt Magyarországon.

Rod Stewart énekelt az úttörő The Jeff Beck Group, valamint a Faces rockbandákban, és szólóban is sikert sikerre halmozott: több mint 250 millió lemezt és kislemezt adott el világszerte, és egyike lett azon kevés sztárnak, akik karrierjük minden évtizedében listavezető albumokkal tudtak jelentkezni. Kétszer is bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, megkapta a nívós ASCAP Dalszerzői-díjat, a Grammy Living Legend-díját, és 2016-ban lovaggá ütötték zenei és jótékonysági szolgálataiért.

Jelenlegi, világkörüli slágerturnéja a "One Last Time" alcímen fut, de Rod Stewart pár hete tisztázta, hogy nem vonul vissza, csak a rock 'n' rollt hanyagolja egy időre, ugyanis egy swinglemezre készül Jools Holland zenekarával. Azt is mondta, soha nem fog nyugdíjba menni. Amerikában egyébként az idén 50 éves Cheap Trick lesz az előzenekara.

A budapesti koncert jegyeihez elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai tudnak hozzájutni szeptember 4-én 10 órától. A regisztrált Live Nation-tagok szeptember 5-én 10 órától élhetnek az elővásárlási lehetőséggel. A teljeskörű jegyértékesítés szeptember 6-án 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

rodstewartplakat.jpg

https://recorder.blog.hu/2023/09/01/legnagyobb_slagereivel_jon_rod_stewart_budapestre
Legnagyobb slágereivel jön Rod Stewart Budapestre
süti beállítások módosítása