Szabad a Színpad! Tehetségkutató verseny 30 alatti zenészek és zenekarok számára a VII. kerületi K11-ben

2022.10.13. 17:00, trecorder

fotocredit_pandur_balogh_norbert.jpgIdén is megrendezik a VII. kerületben azt a tehetségkutató versenyt, ami fiatal zeneszerzők bemutatkozását támogatja. Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft., valamint a kerületi K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében kiírt pályázatra már nyitva áll a lehetőség, méghozzá Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók számára. 

A tehetségkutató versenynek nincsenek kötött zenei kategóriái, viszont saját szerzeményekkel kell nevezni a kiírásra. A feltételek között szerepel az is, hogy olyan zenekarok vagy egyéni előadók vehetnek részt a rangadón, akik esetében az előadó, vagy a zenekar legidősebb tagja még nem töltötte be a harmincegyedik életévét. A versenyre nevezési díj nincs.

A megmérettetés kétfordulós. Az első forduló során a pályázati anyagok előválogatását egy szakmai zsűri végzi, amely három tagú. A zsűriben találjuk Péterfy Borit, valamint Fehér Gábort is, aki a Bohemian Betyars alapítótagja, valamint zenekari tag és menedzser egyaránt. A zsűri harmadik tagja Horváth Gergely, kreatív producer, rádiós szakember. Az értékelések alapján összesen maximum tíz előadó jut tovább a második fordulóba, ahol a döntősök november 12-én élőben is bemutathatják a zsűri előtt, hogy mit tudnak. A K11-ben tartott tehetségkutató napra egyébként nézőközönség is bemehet majd, hogy meghallgassa a koncerteket.

A nyertesek értékes díjakat, többek között portfólió fotózást, erzsébetvárosi koncertezés lehetőségét, valamint fesztiválokon történő fellépést is nyerhetnek! Jelentkezési határidő: 2022. október 30.

További információ: www.k11.hu/szabad-a-szinpad-2022

(Fotó: Pandur Balogh Norbert).

https://recorder.blog.hu/2022/10/13/szabad_a_szinpad_tehetsegkutato_verseny_30_alatti_zeneszek_es_zenekarok_szamara_a_vii_keruleti_k11-b
Szabad a Színpad! Tehetségkutató verseny 30 alatti zenészek és zenekarok számára a VII. kerületi K11-ben
süti beállítások módosítása