Lenny Kravitz már biztosan ott lesz a VOLT Fesztiválon

2019.11.26. 12:12, Gaines

lenny.jpg

Megjöttek az első nevek a 2020. július 1. és 4. között esedékes VOLT-ra: jön a nagybetűs rocksztár Lenny Kravitz, de érkezik még Marshmello, a Passenger, a The Pretty Reckless és Yungblud is.

A VOLT elsőként bejelentett fő fellépője tehát Lenny Kravitz, az amerikai pop-rock több évtizedes karriert és sikereket magáénak tudható szupersztárja, akit legutóbb tavaly nyáron láthattunk a Budapest Arénában; előtte 2008-ban Budapesten, 2009-ben pedig Debrecenben lépett fel, tehát negyedjére láthatja a magyar közönség. A rock vonalat erősíti továbbá a Taylor Momsen ex-színésznővel az élén érkező The Pretty Reckless (őket a 2017-es Szigeten láthattuk), Passenger pedig a brit indie folkból jön gitáros-dalszerző-előadóként. Visszatér továbbá a hazai fesztiválokról, például az idei Balaton Soundról is ismerős Marshmello, az idei Sziget A38 sátrát csordultig töltő, meleg rockert játszó Yungblud, valamint a tavalyi Szigeten nagyot szaltózó Scarlxrd. De jön még Sopronba jó pár elektronikus zenei formáció és DJ is, a progresszív house-tól a dubstep/drum and bassig számos műfaj képviseletében.

ILYEN VOLT KÉPEKBEN A LEGUTÓBBI BUDAPEST LENNY KRAVITZ-KONCERT

A Telekom VOLT Fesztiválra idén először jelentős kedvezménnyel diákbérlet is vásárolható, és az idei évben a szervezők a tavaly új helyszínre költözött fesztiválterület kempingjének jelentős fejlesztését tűzték ki célul. 2020-ban két kemping várja a VOLT-osokat. A tavaly kialakított Rét Kemping részeként épül fel a VOLT VILLAGE, amely elsősorban a kempingezők kényelmét szolgálja. Tiszta tusolók és mellékhelyiségek mellett kávézó, reggeliző, sport- és bulihelyszín, kertmozi és medence várja a fesztiválozókat. A VOLT túloldalán, az Erdő Kemping egy új helyszín lesz, ahol nyugalom és árnyék lesz a fő hívószó.

December 5-én indul a VOLT 48 órás „early bird“ jegyelővételi időszaka, amikor a legkedvezőbb áron lehet hozzájutni bérletekhez és napijegyekhez.

A fesztivál honlapja.

A fesztivál Facebook-oldala.

https://recorder.blog.hu/2019/11/26/lenny_kravitz_mar_biztosan_ott_lesz_a_volt_fesztivalon
Lenny Kravitz már biztosan ott lesz a VOLT Fesztiválon
süti beállítások módosítása