Ezek a legviccesebb magyar videoklipek a Klipszemle szervezői szerint

2019.10.06. 19:00, Gaines

klipszemle_negyedik.jpg

Már csak négyet kell aludni a negyedik nagy magyar klipes seregszemléig, melyen az elmúlt év gazdag és sokszínű videoklipes termésének színe-java mérkőzik meg rengeteg izgalmas kategóriában, az alkotók és a nagyközönség pedig nagy vásznon tekintheti és minőségi hangrendszeren hallgathatja meg a versenyprogramot. Az idei, a 04. Magyar Klipszemle különösen szívügye a Recordernek, hiszen különdíjat adunk majd át október 10-én, csütörtök este, az Akváriumban rendezett gálán a legviccesebb videónak. Lássuk a Klipszemle szervezői által előszűrt hét pályaművet, ábécé-sorrendben, amelyek közül ki fogjuk választani a kategóriánk győztesét – hogy melyiket, az egyelőre még titok!

# Antilope Kid1%

Társadalmi célú videoklip lakótelepi hawaii-ozással, nyugdíjas tánckarral és/vagy hype-womanekkel, konfettiesővel, sziauramozással, szájtorzulással, egyesekkel zérók nélkül.


# B
ëlgaCica

Macskás kontentből nem lehet elég az interneten, gondolta a Bëlga, és ezzel nehéz vitatkozni. Animációs-tripelős, rajongói házivideós klippel tesszük le a garast a cicás GIF-ek mellett.


# DoggosTrack 3
 

Aki rendszeresen jár karaokézni, az biztos úgy gondolja, már semmivel nem lehet meglepni. De mi van, ha egy kutya ragad mikrofont? Stockfotók, ebparti, közös éneklés a kocsmában.


# Entrópia
 

Tudod, hogy egész pontosan mit is takar az „entrópia” fogalma? És szerinted mivel rímelhet? Irónia a hiphoposított ismeretterjesztés jegyében, avagy Drake-et is köhögteti a szárazjég.


The KolinCICA
 

Igen, megint támadnak a cicák! Vagyis inkább arra várnak, hogy örökbe fogadjuk őket. És amíg várakoznak, addig indul a technóbuli integető négylábúakkal és kétlábú zenekarral.


# Mögiszter – Kedves Mögiszter
 

Döbrögi uraság reppel – talán így lehet legtömörebben összefoglalni a klipet. Falunapi hepaj, nagymellényű amerikai menedzser, traktoros esztétika, és még Eminem is vendégszerepel.


# Meztelen DiplomatákSzeptemberi szél
 

A beatpopos csapat fővárosnézős videójának hőse susogós melegítőbe öltözött tahó, aki túl sok Ali G-t nézett. Vajon tragikus sorsra jut-e a szatyorból spagettit zabáló, menőző lúzer?

Az október 10-ei, az Akvárium minden termét elfoglaló, szuper vetítésekkel, érdekes minikoncertekkel, tanulságos szakmai programokkal egybekötött díjátadó gálán minden kiderül, többek között az is, hogy a fenti videoklipek közül melyik viheti haza a Recorder különdíját. Részletek a Klipszemle Facebook-eseményoldalán. Gyertek el, nézzük és ünnepeljük együtt a magyar klipeket!

https://recorder.blog.hu/2019/10/06/ezek_a_legviccesebb_magyar_videoklipek_a_klipszemle_szervezoi_szerint
Ezek a legviccesebb magyar videoklipek a Klipszemle szervezői szerint
süti beállítások módosítása