Ezen a hétvégén jótékonyan csereberélhetsz zenekari pólókat

2019.05.14. 16:32, Gaines

charityfest2.jpg

Május 18-án rendezik meg a Dürer Kertben a Charity Festet, a reggel fél tíztől másnap hajnalig tartó, jótékonysági célú rendezvényen családi programok és koncertek mellett lesznek érdekes kezdeményezések is a helyszínen. Ha például már meguntad az ezerszer hordott zenekari pólóidat, és szívesen újítanál a kollekciódon, erre külön standnál lesz lehetőséged.

A zenekari pólóbörzére a Tixa jóvoltából kerül sor az adományfesztiválon: régi, használt, alig használt, vagy egészen új zenekari pólókat lehet szerválni. Aki hoz magával olyat, amelyikre nincs már szüksége, azt becserélheti egy neki tetszőre, vagy szimplán csak ott is hagyhatja adományként; de nem kötelező vinni sajátot, minimum ezer forintos adományért el lehet vinni a vágyott pólót. A börze Facebook-eseményoldalán bárki felrakhatja a felajánlásait, beírhatja kommentbe a kívánságait, hogy hatékonyabban össze lehessen hozni az esetleges cseréket; a szervezők feltettek néhány fotót a meglévő gyűjteményből, az Anathema, a Chumbawamba, Jello Biafra vagy a Watch My Dying rajongói kapásból nem maradnak börzézni való nélkül.

Az összegyűlt pénzzel a Charity Fest civil kezdeményezőjét, a Budapest Bike Maffiát szeretnék támogatni, és a rendezvény komplett jegy-, étel- és italeladásaiból származó bevételét is jótékony célokra fordítják. A Budapest Bike Maffia tevékenységének célja, hogy felhívják a figyelmet a hajléktalanság nehézségeire – ételt osztanak, hajléktalanszállókon palántákat ültetnek, iskolai és vállalati érzékenyítő előadásokat tartanak, akciókat szerveznek. Az adománygyűjtéssel rajtuk kívül a BAGázs Egyesület és a Tetovált Állatmentők munkáját is támogathatjuk. A nap folyamán családi és gasztroprogramok várják az érdeklődőket, lehet majd sportolni is, és számos civil szervezet munkáját megismerni; este koncertek lesznek, fellép többek között Jónás Vera szólóban, a Csaknekedkislány, a Bohemian Betyars, a Korai Öröm oldalhajtása, a Korai Electric Ambient, meg a Freakin’ Disco, hajnalban pedig DJ-k települnek ki a helyszínre. A napközbeni programok mind ingyenesek, az esti koncertekre itt lehet jegyet vásárolni, és íme az esemény honlapja és Facebook-oldala.

Koncertprogram:

19.00 JÓNÁS VERA szóló
19.30 DELEY
20.00 COMMON VIBE ÉS A VÁRKONYI CSIBÉSZEK
21.00 CSAKNEKEDKISLÁNY
22.00 BOHEMIAN BETYARS
23.00 FREAKIN' DISCO
00.00 KORAI ELECTRIC AMBIENT
01:00 DJ TITUSZ
02:00 DJ PALOTAI

charityfest.png

https://recorder.blog.hu/2019/05/14/ezen_a_hetvegen_jotekonyan_csereberelhetsz_zenekari_polokat
Ezen a hétvégén jótékonyan csereberélhetsz zenekari pólókat
süti beállítások módosítása