Hagyd kint a valóságot! – Ezt kéri a csütörtökön újra megnyíló Budapest Park

2019.04.24. 14:50, Gaines

bpp_1.JPG

Április 25-én a Fővárosi Rapcirkusszal veszi kezdetét a Budapest Park nyolcadik szezonja, a már bejelentett idei sztárfellépők között megtaláljuk a Thirty Seconds To Marst, a Thievery Corporationt és Iggy Popot. Még a szórakozóhely arculata is megújul, intergalaktikusan!

A Budapest Park 2019-es fejezete a Planet 8 fantázianevet viseli, és lényege, hogy a bulizni vágyók egy eddig felderítetlen univerzumba csöppenjenek, amelyet egy fiatal grafikus, Csató Csenge álmodott meg – erre a világra reflektálnak majd az új merch-termékek is. Az arculat mellé a szórakozóhely honlapja is megújult, kilencvenes évekbeli retródizájnt véve alapul.

A körítésnél is fontosabb persze a felhozatal. Sok jubileumi koncertre lehet számítani, például a Tankcsapda, a Random Trip, a Szabó Balázs Bandája, a Bohemian Betyars, illetve az Animal Cannibals is a Budapest Parkban fog évfordulózni, de négy év kihagyás után visszatér a Subscribe is. Jön aztán a Wellhello, első lemezbemutató koncertjét tartja az idei Nagy-szín-pad versenyzői közé is beválogatott Follow The Flow, gigantikus cirkuszi produkcióval érkezik a Quimby. Az UNICEF és a Park által szervezett segélykoncerten nyolc zenekar áll majd színpadra, ezek kilétét egyelőre még homály fedi, hétfőn fogják elárulni a neveket.

ÉS HOGY KI MINDENKI FOG MÉG FELLÉPNI VAGY ZSŰRIZNI A 2019-ES NAGY-SZÍN-PADON? ŐK!

Ami a nemzetközi felhozatalt illeti, a Parkban koncertezik a kanadai Three Days Grace, a Sum 41, a nu metalos Disturbed, a metalcore-t játszó brit Architects, első önálló magyarországi koncertjét adja a Thirty Seconds To Mars, és egy valódi legendát köszönthetünk Iggy Pop személyében. További nemzetközi fellépők: Flogging Molly, Infected Mushroom, Little Big, Zaz, Thievery Corporation, Ziggy Marley, a névsor még nem teljes, újabb bejelentések várhatók a közeljövőben.

A Parkban új helyszínek is nyílnak – Dzsungel néven például buliőserdő, ahol művészeti előadások, újcirkuszi performanszok, vásárok, filmvetítések várják egyes koncertek előtt a látogatókat –, illetve tematikus afterpartyk és bulisorozatok is lesznek a rockzenétől a latin popon keresztül az űrtematikáig és szabadtéri táncházestig.

A visszaszámlálás tehát megkezdődött – április 25-én végre kinyílik a Budapest Park, további részletek, programkínálat, események, miegymás, a hely honlapján és Facebook-oldalán.

https://recorder.blog.hu/2019/04/24/hagyd_kint_a_valosagot_ezt_keri_a_csutortokon_ujra_megnyilo_budapest_park
Hagyd kint a valóságot! – Ezt kéri a csütörtökön újra megnyíló Budapest Park
süti beállítások módosítása