Sanzon, pop, és persze az a híres Júlia: Vincze Lilla az Akusztikban

2018.12.04. 19:00, Recorder.hu

akusztik_logo_650_26.jpg

(X) Vincze Lilla karrierje több mint harminc éve indult el az Interpop fesztiválon, zenekarával, a Napoleon Boulevard-ral négy sikeres lemezt adott ki, majd szólóban folytatta, ezen kívül zenepedagógusi, énektanári munkát is folytat, színpadon játszotta Édith Piafot, nemsokára pedig A Dal 2019 zsűritagjává avanzsál át.

A 2010-es, jubileumi Napoleon Boulevard koncert óta folyamatosan megújulva, saját kísérőzenekarával játszik: viszi tovább a klasszikus napoleoni dalokat, de mellette persze szólóalbumairól, crossover és sanzon szerzeményeiből is gyakran énekel a koncertjein. Szép kihívást jelentett számára egy meghitt Akusztik koncert, ahol az alternatív zenei világ, a klasszikus sanzon és a lírai pop egyaránt megelevenedhetett nagyszerű zenésztársaival közös tolmácsolásban. Vendéget is üdvözöltek a Kaukázus zenekar frontembere, Kardos-Horváth Janó személyében, akivel többek közt a Boulevard egyik legnagyobb slágerét, a Júlia nem akar a földön járni című dalt adták elő, valamint egy Kaukázus-dalt is elénekeltek. De felcsendült még - a teljesség igénye nélkül - a Szállj velem, az Uram, segíts!, a Fogd meg a kezem, a Védd magad! és a Milord című slágerek is.

Vincze Lilla Akusztik tehát december 9-én, vasárnap este 22:00-kor a Petőfi Rádióban, december 10-én, hétfőn 22:40-kor pedig az M2 Petőfi TV-n! Az adás online is streamelhető a mediaklikk.hu oldalon, valamint keddtől elérhető az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján is.

A Napoleon Boulevard gigaslágere, a Júlia nem akar a földön járni:

https://recorder.blog.hu/2018/12/04/vincze_lilla_akusztik
Sanzon, pop, és persze az a híres Júlia: Vincze Lilla az Akusztikban
süti beállítások módosítása