Jövő hétvégén ingyenes koncertet ad Budapesten Sting és Shaggy párosa

2018.11.13. 15:00, Gaines

stingshaggy_borito.jpg

A Szerencsejáték Zrt. szervezésében, a Hatoslottó harmincadik születésnapját megünneplendő november 24-én a Hősök terén fellép Sting és Shaggy.

Ebben nem az az igazán meglepő, hogy Sting és Shaggy közösen zenél – ezen a furcsa pároson már túltehettük magunkat –, és még csak nem is az, hogy ingyen vehetünk majd részt rajta, hanem hogy másfél héttel az esemény előtt derült fény egyáltalán magára a koncertre. Sem Sting, sem Shaggy honlapján nincs feltüntetve a turnédátumok között, hogy érintenék Budapestet – a 44/876 című lemezük európai turnéján Prága, Łódź és Gdańsk az utolsó három állomás –, és az ilyen volumenű fellépéseket jó előre be szokták harangozni a sajtóban.

Ám először csak a ma reggeli lapok hirdetéseiben jelent meg a hír, majd a Szerencsejáték Zrt. honlapján is elkezdték reklámozni a brit sztár és a jamaikai-amerikai reagge-énekes közös produkciójának magyar állomását. A duó előzenekara a Punnany Massif lesz; az este 18 órakor kezdődő eseményen előreláthatólag 19:45-től lépnek majd színpadra a főszereplők, és fél tízig fognak játszani. Sting pont 30 évvel ezelőtt járt először Magyarországon a Human Rights Now! eseménysorozat keretén belül rendezett, legendás Népstadionos szuperkoncerten Peter Gabriel, Bruce Springsteen, Tracy Chapman és Youssou N’Dour társaságában, és ingyenes koncertet sem először tart a fővárosunkban, emlékezetes, hogy a T-Mobile-os Kapcsolat koncertek 2004-es kiadásában 250 ezer ember előtt játszott a Felvonulás téren.

FOTÓGALÉRIÁNK A TAVALYI SPORTARÉNÁS STING-KONCERTRŐL

 

stingshaggy.jpg

 

 

 

Címkék: koncert sting shaggy
https://recorder.blog.hu/2018/11/13/jovo_hetvegen_ingyenes_koncertet_ad_budapesten_sting_es_shaggy_parosa
Jövő hétvégén ingyenes koncertet ad Budapesten Sting és Shaggy párosa
süti beállítások módosítása