A Bagossy Brothers Company belakta az Akusztikot

2018.10.30. 17:45, Recorder.hu

akusztik_logo_650_21.jpg

(X) Az egyik legnépszerűbb erdélyi magyar zenekar közel öt év alatt jutott el a tábortűz melletti éneklésektől a kisebb, majd nagyobb klubfellépéseken át a telt házas headliner-koncertekig és szinte az összes magyarországi és határon túli fesztivál legnagyobb színpadjaiig. Itt az ideje hát, hogy a Bagossy Brothers Company újra megmutassa, mire képes egy meghittebb közegben. A legfrissebb Akusztik előzeteseként a Van egy ház című dal különleges hangszerelésű változata hétfőig csak itt, a Recorderen hallható.

A Bagossy Brothers Company zenekart egy testvérpár alapította, de a valódi kiteljesedés zenésztársaik csatlakozásával valósult meg. Az alternatív, indie és folk stílusainak újraértelmezett hangzásvilágát idéző együttes hamar közönségkedvenc fesztiválfellépővé vált.

Az Akusztik-sorozat hagyományaihoz híven az A38 Hajón adott koncertjükön legnépszerűbb slágereik mellett ritkán hallott dalaik is felcsendülnek  természetesen a megszokottól eltérő felfogásban. Sőt: a fiúk egy Republic-dalt is eljátszanak.

Bagossy Brothers Company Akusztik tehát november 4-én, vasárnap este 22:00-kor a Petőfi Rádióban, november 5-én, hétfőn 22:40-kor pedig az M2 Petőfi TV-n. Az adás online is streamelhető a mediaklikk.hu oldalon, valamint keddtől elérhető az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján is.

Így szól Akusztikban a BBC egyik legnagyobb slágere, a Van egy ház:

 

https://recorder.blog.hu/2018/10/30/a_bagossy_brothers_company_belakta_az_akusztikot
A Bagossy Brothers Company belakta az Akusztikot
süti beállítások módosítása