Animal Cannibals az Akusztik színpadán

2018.06.02. 10:50, Recorder.hu

akusztik_logo_650_18.jpg(X) Rap/hip-hop akusztikus hangszereléssel, zongorával és fúvósokkal? Az Akusztikban minden lehetséges.

Vasárnap este tíztől a Petőfi Rádió hullámhosszán, hétfőn az M2 Petőfi TV kínálatában 22.40-től az egyik, ha nem a legnagyobb hatású magyar rapcsapat, az Animal Cannibals szerepel. Ricsipí és Qka MC vendége ezúttal Siska Finuccsi és Kozma Orsi lesz, valamint fúvósokkal és zongoristával is kiegészül a zenekar akusztikus koncertje. Az idén 29 éves zenekar történetében ez a második alkalom, hogy „ülős koncerttel” várják közönségüket: „Mivel a zenei alapjaink elsősorban digitálisan készülnek, komoly kihívást jelentett számunkra az akusztikus megszólalás. Szerencsére évek óta kiváló muzsikusokkal dolgozunk a zenekaros koncertjeinken. Minden dalt egyedileg áthangszereltünk. Örömmel mondhatjuk el, hogy kiválóan sikerült átültetnünk a sampleres muzsikánkat akusztikus hangszerekre. Csak a lemezjátszóhoz ragaszkodtunk, de ott is bakelittechnika dolgozott a DJ-nk keze alatt. Életünk második „ülős” koncertjét adtuk, ami nagyon fura volt, de ennek ellenére a közönség kiváló hangulatot teremtett ehhez a nagggyon különleges koncerthez” - árulta el Ricsipí.

Takarítónő, Ülünk a vonaton, Budapest nyáron – klasszikusok, melyek garantáltan elhangzanak a műsorban, sőt Soho Party is lesz: a Gyere táncolj című slágert meglepetéssel fűszerezve hallgathatják meg a nézők. Egy másik slágert addig is, hétfő estig csak itt, a Recorderen hallgathattok meg.

Animal Cannibals: Minden változik  – AKUSZTIK M2 Petőfi TV:

Az egyórás akusztikus koncert vasárnap este tíztől a Petőfi Rádió kínálatában, hétfőn 22.40-től az M2 Petőfi TV műsorán lesz látható és hallható. Nincs TV vagy rádió a közelben? Streamelheted élőben a közmédia műsorait a mediaklikk.hu oldalról, keddtől pedig megtalálod az Akusztikot az M2 Petőfi TV YouTube csatornáján is.

https://recorder.blog.hu/2018/06/02/animal_cannibals_az_akusztik_szinpadan
Animal Cannibals az Akusztik színpadán
süti beállítások módosítása