Paddy and the Rats az Akusztik színpadán

2018.05.12. 17:00, Recorder.hu

akusztik_logo_650_15.jpg

(X) Idén 10 éves az ír punkrockot játszó Paddy and the Rats zenekar, amely igazán komolyan vette Akusztik-fellépését. A jól megszokott pörgős dalok intimebb környezetben, új köntösben hallhatóak és láthatóak május 13-án, vasárnap este a Petőfi Rádióban, másnap, hétfőn este pedig az M2 Petőfi TV műsorában.

A Six Rat Rovers, a The Captain's Dead, a Freedom, a Ghost From The Barrow és a Pilgrim On The Road című számok mind felcsendülnek a vonósnégyessel és skót dudásokkal kiegészült zenekar koncertjén, sőt egy dal erejéig Köteles Leander, a Leander Kills frontembere is csatlakozik a zenekarhoz, hogy együtt adják elő a Queen által is formába öntött Tavaszi szél vizet áraszt című népdalt.

A zenekar most először árulta el a közönségnek, hogy melyik vers inspirálta az egyik legnépszerűbb daluk, a Never Walk Alone szövegét, amit Csuja Imre színművész előadásában meg is hallgathatnak az Akusztik hallgatói és nézői.

Paddy and the Rats: Bastards Back Home  – AKUSZTIK M2 Petőfi TV:

Akusztik minden vasárnap 22.00-tól a Petőfi Rádióban, hétfőnként 22.40-től az M2 Petőfi TV képernyőjén! Az adás online is streamelhető a mediaklikk.hu oldalon, valamint keddtől elérhető az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján is.

https://recorder.blog.hu/2018/05/12/paddy_and_the_rats_az_akusztik_szinpadan
Paddy and the Rats az Akusztik színpadán
süti beállítások módosítása