Princess Of Persia és önfenntartó helyek - keddtől csütörtökig tart az ex-Müszi fesztiválja

2018.04.09. 13:38, RRRecorder

rom.jpg

Müszi már nincs, de Riders on the Mall azért lesz, rengeteg különleges programmal.

A Müsziben kétszer rendezték meg a Riders on the Mall fesztivált, és a harmadik alkalomnak még a Corvinban lévő hely bezárása sem szabhat gátat. Az ezúttal Riders on the sMall névre hallgató "decentralizált" fesztivált a Három Hollóban, a Trafóban, a Müszi Közértben és egy titkos helyszínen tartják. Az egyik legfőbb téma az (az említett bezárástól nem függetlenül), hogy "mi lesz önfenntartó független intézményekkel. Hogyan lehet a technológia segítségünkre új infrastruktúrák, rendszerek létrehozásában?"

A fesztivál egyik különlegessége lesz a titkos helyen tartott, ingyenes Princess of Persia buli, ahol performek és technozenészek mérik össze tudásukat a híres videójátékban (ami amúgy Prince és nem Princess), amit persze tévén, mi több, fekete-fehér tévén lehet követni, de biztos lesz még egy csomó minden is közben. Részletek itt. A külföldi vendégek közül a leghíresebb a különféle technoutopisztikus projekteken dolgozó Anders J. Aamodt, aki a Holochain.org "alternatív internet" egyik alapítója, itt pedig a kapitalizmus alternatíváját elképzelő Xenogaming "társadalmi tömegjátékot" mutatja majd be. De lesz emellett tört ritmus és egész ritmus parti is, több live act is.

A ROM honlapja itt vana részletes program ittFacebook eventek meg itt.

Címkék: müszi
https://recorder.blog.hu/2018/04/09/princess_of_persia_es_onfenntarto_helyek_keddtol_csutortokig_tart_at_ex-muszi_fesztivalja
Princess Of Persia és önfenntartó helyek - keddtől csütörtökig tart az ex-Müszi fesztiválja
süti beállítások módosítása