Nem kizárólag EDM lesz a Balaton Soundon

2018.02.02. 16:51, RRRecorder

princess_nokia.jpg

Hanem például Princess Nokia, Ty Dolla $ign és Craig David buliprojektje is.

A mostani Balaton Sound-bejelentésből Princess Nokia ragadta meg leginkább a fantáziánkat, hiszen a 25 éves New York-i rappert évek óta a nagy ígéretek között tartják számon. Több mixtape után a 2017-ben jelent meg 1992 Deluxe című hivatalos albuma, egy műfajilag sokszínű (lásd az alábbi két, nagyon különböző számot), egyedi rapper magabiztos munkája, aki gyakran foglalkozik társadalmi kérdésekkel, például a fekete nők és a melegek helyzetével.

A korábban bejelentett adag névből pedig Ty Dolla $ign lóg ki leginkább az EDM-mezőnyből. Ő Los Angeles-i, az R&B és a hiphop határvonalán mozog; rengeteg mixtape mellett két hivatalos albuma jelent meg (az egyikről itt írtunk), és a mai rap élvonalának minimum felével featuringelt már. Kereskedelmileg meglehetősen sikeres, és a kritikusok is szeretik.

Craig David (az a Craig David) TS5 nevű partiját hozza el, amiben régi R&B-től garage-en át mai house-ig játszik számokat, és énekel is közben. Szintén hiphop-közeli arc az amúgy trap DJ-producer Carnage, akinek vannak abszolút EDM-fesztivál kompatibilis számai, de például tavaly Young Thuggal állt össze Young Martha néven egy EP erejéig.

A többi név a mostani és korábbi bejelentésből: Axwell Λ Ingrosso, Alesso, Oliver Heldens, Ella Eyre, Martin Solveig, Vini Vici, Disciples, Night Lovell, NGHTMRE, illetve The Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ SNAKE, Jonas Blue, NERVO, Timmy Trumpet , W&W.

A Balaton Soundot idén július 4. és 8. között tartják, a honlapon február 15-ig kedvezményes árú jegyeket árulnak.

 

 

 

 

Címkék: balaton sound
https://recorder.blog.hu/2018/02/02/nem_kizarolag_edm_lesz_a_balaton_soundon
Nem kizárólag EDM lesz a Balaton Soundon
süti beállítások módosítása