A Recorder bemutatja: Bérczesi Róbert a Muzikumban, új Én meg az Ének-dalokkal

2017.09.27. 15:50, RRRecorder

berczesi_muzikum.jpg

(X) Olvasóinknak aligha kell bemutatni Bérczesi Róbertet, aki például a Recorder magazin 50. számának címlapján szerepelt. Október 6-án egyszemélyes, Én meg az Ének nevű projektjével lép fel, saját és más zenekarok régebbi dalai és népdalok mellett új számokat is megmutatva - hogy úgy mehessünk haza, hogy "boldogság van".

Bérczesi Róbert az említett, jubileumi számunkban megjelent interjújában ezt mondta az Én meg az Ének projektben is jól tetten érhető letisztultságról:

"Szeretem az egyszerű dalszerkezeteket, a kedvenc zenekarom nekem tizennégy éves korom óta a mai napig a Beatles, ez a zenekar indított el a zenei pályán. Nagyon boldog vagyok, hogy nincs már meg bennem az a megfelelési kényszer, hogy megmutassam, hogy én aztán mennyire ki tudom tágítani a dalforma határait, és egyre kevésbé szeretnék a zenészszakmának játszani, egyre inkább azt szeretném, hogy a közönség számára befogadható számokat írjak. És tényleg sokkal jobb úgy hazamenni egy koncert után, hogy nem az van a fejemben, hogy „szépen lassan mindenünk leépül”, hanem az, hogy boldogság van és még én, aki ennyire menekülök előle, még én sem úszhatom meg ezt a boldogságot."

Szóval kívánunk sok boldogságot azoknak, akik október 6-án, pénteken a Muzikumban meghallgatják az egyszemélyes Én meg az Ének-műsort, ahol Hiperkarma- és Biorobot-dalok, valamint Bérczesi előadásában korábban is ismert feldolgozások, népdalok mellett olyan új számok is megszólalnak majd, amikor a 2018. elején megjelenő, második Én meg az Ének-albumon lesznek hallhatók. A koncertről többet a Facebookon itt lehet megtudni.

Ez a vidám dal még az első lemezen hallható:

https://recorder.blog.hu/2017/09/27/a_recorder_bemutatja_berczesi_robert_a_muzikumban_uj_en_meg_az_enek-dalokkal
A Recorder bemutatja: Bérczesi Róbert a Muzikumban, új Én meg az Ének-dalokkal
süti beállítások módosítása