Win Butler elköttette az ondóvezetékét, hogy jobb legyen a hangja

2017.08.31. 12:24, RRRecorder

win_butler_clickhole.jpg

Az Arcade Fire nem pont a humorérzékéről ismert, de most Win Butler feltűnt az internet egyik legviccesebb oldalán, a Clickhole-on, hogy beavassa a nézőket a dalszerzés folyamatába.

Az Onion által indított ClickHole alapvetően a kattintásvadász oldalak (pl. Buzzfeed) kifigurázására jött létre, de egy ideje másféle tartalmakat is készítenek. Most például egy videót, amelyben Win Butler avatja be a nézőt abba, hogyan születnek a dalai. "Egy igazán jó dalnak három része van: csőr, ánusz és kalap. Minden valamire való művész megérzi, amikor mindhármat sikerült jól elkapnia" - kezdődik a komoly képpel előadott abszurd monológ.

Kiderül még, hogy Butler elköttette az ondóvezetékét, mert elhitte a Guitar World magazinnak, hogy ettől jobb lesz a hangja, de nem lett. És amikor megakad, Paul McCartney-nak ír egy e-mailt, aki mindig teljesen kész számokat küld vissza neki. És amikor úgy dolgozik egy dallamon, hogy még nincs meg a szöveg, akkor ideiglenes helykitöltőként egy ódát használ fel, ami Win Butler csodálatos csípőjéről zeng.

Szóval azok fogják ezt élvezni, akik bírják az ipari töménységű abszurd humort. A többiek pedig nyugtázhatják, hogy lám, Win Butler sem az a karót nyelt, mindent túlkomolykodó figura, akinek egyesek beállítják. Néha amúgy látszik rajta, hogy majdnem elröhögi magát.

AKI AZ ONDÓVEZETÉK MIATT JÖTT, DE KÍVÁNCSI LETT ERRE AZ ARCADE FIRE-RE, IDE KATTINTSON!


AZ ARCADE FIRE KORÁBBAN MÁR IGAZIBÓL IS MEGMUTATTA, MI TÖRTÉNIK A KULISSZÁK MÖGÖTT

Címkék: paródia arcade fire
https://recorder.blog.hu/2017/08/31/win_butler_elkottette_az_ondovezeteket_hogy_jobb_legyen_a_hangja
Win Butler elköttette az ondóvezetékét, hogy jobb legyen a hangja
süti beállítások módosítása