Nyerj páros VIP-jegyet a Random Trip-lemezbemutatóra a Budapest Parkba!

2017.05.03. 16:57, rerecorder

random_trip.jpg

A Delov Jávor vezetésével nyolc éve működő Random Trip improvizációs koncertsorozat a budapesti éjszakai élet egyik meghatározó élőzenei klubestje és idén májusban az AM:PM Music kiadó gondozásában jelenteti meg első lemezét, amelyet a koncerteken az örömzenélésből megszületett, ám eddig soha nem rögzített dallamfoszlányok inspiráltak. Itt az albumot felvezető Random Trip Hiphop Allastars-felvétel, a Zenehíd klippel együtt és itt egy nyereményjáték is, amellyel két szerencsés Recorder-olvasó páros VIP-jegyet nyerhet a Budapest Parkba, a május 11-i lemezbemutató koncertre!

A május 8-án digitálisan megjelenő lemez harmadik klipes dalaként itt a Zenehíd, amelyben Eckü (Hősök), Busa Pista (Irie Maffia), Zeek, Wolfie (Punnany Massif), Saiid (AKPH) és MC Kemon (Irie Maffia) rappel egy századfordulós hangulatú, felhőkarcoló építkezésén Koszi Jankával és Meszkával (Punnany Massif) kiegészülve. „A 90-es években volt ez inkább népszerű: ’posse track’-eknek hívták azokat a dalokat, melyekben sok mc rappelt egymás után, akár műfajilag teljesen eltérően, nagy zenei váltásokkal. Bár mi mindannyian más bandákból jöttünk, régóta barátok vagyunk, és ezen kívül is összeköt még minket rengeteg dolog a zenén kívül is. Innen jött a híd, a zenehíd, mint a dal fő szimbóluma” –  mesélte a legújabb megjelenésről Saiid. Tuza Norbert (InkPanther Productions) rendező szerint „nagyon fontos volt a dal üzenete is a készítésnél, hiszen nemcsak a zenében, de más művészeti ágakban, kreatív területeken is hihetetlen ereje van az összefogásnak, a „hidak építésének”. Greenbox-technikával röpítettük vissza őket az időben a századfordulós vasgerendák Amerikájába, a legendás Men at Lunch fotót újraértelmezve.”

Pontosan 50 közreműködő zenész – köztük például Szabó Balázs, Tóth Vera, Lábas Viki, Jónás Vera, Tátrai Tibor, Palya Bea, Járai Márk – alkotta meg a május 11-én cd formátumban is megjelenő Zenehíd című lemez tizennyolc dalát, amelyek az ingyenes lemezbemutató koncerten lesznek először hallhatóak május 11-én a Budapest Parkban, Facebook-eseményoldal

Erre a koncertre juthat be két Recorder-olvasó VIP-jeggyel, ilyen egyszerűen, nincs más dolgod, mint:

- megnyomni a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolni a Recorder Facebook-oldalát ÉS

- lájkolni a Random Trip Facebook-oldalát ÉS

- küldeni egy emailt Random trip tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- várni, hogy kisorsoljunk.


A nyertest május 8-án, hétfőn délben sorsoljuk és emailben értesítjük.


a friss klipes dal: 

www.facebook.com/randomtrip

randomtrip.hu/

https://recorder.blog.hu/2017/05/03/nyerj_paros_vip-jegyet_a_random_trip-lemezbemutatora_a_budapest_parkba
Nyerj páros VIP-jegyet a Random Trip-lemezbemutatóra a Budapest Parkba!
süti beállítások módosítása