Napsütésen átszűrt punk, azaz Sheer Mag-koncert ma este a GMK-ban

2016.06.09. 14:00, wordrecorder

sheer-mag.jpg

A 80-as évek eleji klasszikus hardcore-koncertek hangulatát idézheti meg ma este a Gozsdu Manó Klub, ahol a három fellépő amerikai zenekar között ott lesz az a Sheer Mag is, amely nemrég még a Coachella fesztivál hipsztereinek mutatta meg kirobbanó erejű előadásával, hogy hogyan is néz ki egy igazi punk buli.

Sheer Mag, Protester, Red Death

Helyszín: Gozsdu Manó Klub (GMK)

Kezdés: Június 9., 20:00

Belépő: 1500 Ft.

Facebook-eseményoldal

Bár a Sheer Mag tagjai Philadelphiában találkoztak, szégyentelenül dallamos felvételeiket már mintha a kaliforniai napfény szívta volna ki, így a műfajhoz képest szokatlanul életigenlő hangzásukkal mindenképpen különlegesnek számítanak a mai mezőnyben. Tavasszal megjelent legújabb EP-jükön is hozzák az azonnal klasszikusnak ható riffeket, amik mögött a nem mindennapi jelenségnek számító énekesnő, Tina Halladay vokáljai egyszerre idézik meg a rágógumi pop és Joan Jett világát is.

Az este két korábbi fellépője, a Protester és a Red Death is a hardcore-színtér friss hangjai közül került ki, ezért mire a Sheer Mag sorra kerül, minden adott lesz arra, hogy az alábbi videóban látható hangulat alakuljon ki a GMK színpadán:


a III címre keresztelt EP is meghallgatható:


a Nobody's Baby-hez pedig videó is készült, a zenéhez hasonlóan DIY-hangulatban:

Címkék: gmk sheer mag
https://recorder.blog.hu/2016/06/09/napfenyes_punk_ma_este_a_gmk-ban
Napsütésen átszűrt punk, azaz Sheer Mag-koncert ma este a GMK-ban
süti beállítások módosítása