Budapest ma este elektronikus zenei fővárossá válik - Marusha, Roman Flügel, Zenker Brothers, Lake People

2016.02.19. 10:00, subrecorder

flugel.jpg

Na jó, ma este annyi elektronikus zenei program lesz a fővárosban, hogy nem is emlékszünk, volt-e már ilyen erős éjszakája Budapestnek. Mi ezt a négy programot mind bírjuk, úgyhogy csak azt tudjuk javasolni, hogy: lehet választani (vagy ügyesen sakkozva akár többön is részt venni)!

Roman Flügel

Helyszín: Corvin Club

Kezdés: 23:00

Belépő: 1500 / 2000 / 2500 Ft

Facebook-esemény

Bár Roman Flügel akár úgy is kinézhet, mint a középiskolai kémiatanárod, a német elektronikus zene egyik nagy öregje (Alter Ego, heló) és kaméleonja a tánczenei stílusokat vegyíti lazán (house, techno, electro, IDM, italo, ambient vagy amihez csak kedve szottyan). Több mint két évtizede megkerülhetetlen, legutóbbi két lemeze pedig csúcsformáról árulkodik.

 


lake.jpg

Lake People

Helyszín: Toldi Klub

Kezdés: 23:45

Belépő: 2000 Ft

Facebook-esemény

A német Martin Enke zenéje a legjobb példa arra, hogy az általános vélekedéssel ellentétben tánctéren is legalább olyan jól működhet a befelé nézős, melankolikus, érzelmes minimal tech és deep house, mint otthon, fejhallgatóval – már ha jól csinálják. Ő pedig jól csinálja.

 


marusha.jpg

RAVE Olimpia w/ Marusha

Helyszín: Cinema Hall

Kezdés: 23:00

Belépő: 3000 - 6000 Ft

Facebook-esemény

Nem csak a minimalizmusnak, de a mindent vivő rave-bacchanáliának is áldozhatunk ma este, méghozzá a még nevében is kemény RAVE Olimpián. A számtalan fellépő közül kiemelkedik a stílus német nagyasszonya, Marusha – Somewhere Over The Rave-bow!

 


zenker.jpg

Zenker Brothers

Helyszín: Lärm

Kezdés: 23:00

Belépő: 1500 / 2000 Ft

Facebook-esemény

És még mindig tudunk másik pöpec elektronikus zenei programot erre a napra, ember legyen a talpán, aki dönteni tud köztük! A két Zenker, vagyis Marco és Dario mellett azok számára érvelünk, akik úgy szeretik a technójukat, ha van benne egy leheletnyi dub is.

 

https://recorder.blog.hu/2016/02/19/ma_este_elektronikus_zenei_fovarossa_valik_budapest_kesz
Budapest ma este elektronikus zenei fővárossá válik - Marusha, Roman Flügel, Zenker Brothers, Lake People
süti beállítások módosítása