Teljes a világ legkirályabb filmjének szereplőgárdája és itt a trailere

2015.10.15. 13:35, subrecorder

gutter.jpg

Nyáron jelentette be Bjorn Tagemose svéd-belga rendező készülő új projektjét, a Gutterdämmerung című "hangos némafilmet", melyre már első körben a legrakkenrollabb zenészek szerződtek le (Henry Rollins, Iggy Pop, Jesse Hughes, Grace Jones), mostanra pedig valhallai magasságba emelkedett a szereplőgárda, valamint az első trailer is megérkezett a nagyszabású produkcióhoz.

A Gutterdämmerung őrült sztorijának rövid szinopszisa a következő: Isten úgy mentette meg a világot a bűntől, hogy ellopta a sátán gitárját, amely minden gonoszság okozója volt. A gitár nélkül a világban nincs helye házasság előtti szexnek, drogoknak és rock'n rollnak, de Iggy Pop, mint a Vicious nevű punk angyal az emberiség segítségére siet és visszaküldi az ördögi hangszert a Földre, a Henry Rollins alakította puritán pap pedig megpróbálja kipurgálni mindazt a bűnt, ami újra rászabadul a bolygóra. Hogy a többiek kit alakítanak, az még titkos, de annyi biztos, hogy csak valami iszonyú menőségre lehet számítani ilyen nevektől. Pontosítsunk is: a főszereplő Jesse Hughes mellett a filmben helyet kap Slash, Josh Homme, Lemmy Kilmister, a Justice, Tom Araya a Slayerből, a Volbeat, Mark Lanegan és Nina Hagen is, valamint rajtuk kívül két igen különböző háttérrel rendelkező fiatal hölgy, Tuesday Cross pornós és Olivia Vinall, a londoni National Theatre színésznője.

A most kiadott trailerből sok újdonság az eddig bejelentettekhez képest nem igazán derül ki, még ez is inkább a látványvilág és a karakterek megvillantására koncentrál, mint a történetre, ami, valljuk be, nem biztos, hogy a legfontosabb szerepet tölti be a filmben. De ilyen stílusban, ennyi karizmatikus ember egy vásznon valószínűleg még úgy is élvezetes lenne, ha mondjuk egy szobában beszélgetnének, ezért a legtöbbek számára teljesen mindegy is lesz, hogy pontosan ki miért ugrik a másiknak. A trailerben kaptunk pár képet a vetítések mellett játszott élő showból is, azért reméljük, hogy nem lesz annyira látványos, hogy elvonja majd a figyelmet a vásznon történtekről. Hogy ezek a vetítések mikor és hol lesznek, azt még mindig nem tudni, de azt talán nem kell mondanunk, hogy várós a dolog!


A Gutterdämmerung első trailere:

https://recorder.blog.hu/2015/10/15/teljes_a_vilag_legkiralyabb_filmjenek_szereplogardaja_es_itt_a_trailere
Teljes a világ legkirályabb filmjének szereplőgárdája és itt a trailere
süti beállítások módosítása