Nyerj jegyet a Road és a Sex Action bulijaiba a Barba Negra Music Clubba!

2015.04.07. 10:00, prorecorder

clipboard021.jpg

Dupla öröm vár azokra, akik a hétvégén a Barba Negra Music Club felé veszik az irányt. Péteken a Road teszi tiszteletét a helyszínen többállomásos Rock & Road turnéja keretein belül, szombat este pedig a Sex Action tartja ugyanott huszonötödik születésnapi buliját. A klub jóvoltából most tiéd lehet a 2x2 belépő egyike –akár mindkét eseményre is!

Évtizedes aktivitást követően a Road előkelő helyet harcolt ki magának a hazai rockzenei színtéren, az együttes tizedik jubileumát pedig a tagok ehhez illően ünnepelték meg 2014 során. Egy különleges akusztikus duplakoncert és számtalan fesztiválfellépés mellett a formáció az MH Szolnoki Légierőzenekarral és a Hősökkel is együttműködött, mi több, egy kivételes DVD-kiadvánnyal, valamint a négyes történetét feldolgozó könyvvel, a Rock & Roaddal is kedveskedett közönségének. Ez utóbbit népszerűsítendő turnéját tapossa épp a banda, amely április 10-én a Barba Negra Music Clubba látogat, ahol a Magor és az AWS társaságában nyújt majd maradandó élményt.

A Sex Actiont talán nem is szükséges részletesen bemutatni, a 90-es évek meghatározó dirty rock zenekara ugyanis rendszeres szóbeszéd tárgya megjelenése óta. Bár ötéves kezdeti működését követően ’94-ben a produkció nevet és stílust váltott, tíz esztendővel később visszatért, hogy egy friss albummal folytassa ott, ahol annak idején abbahagyta. És noha az elmúlt időszakban beiktattak néhány tagcserét, a 2013-as teltházas A38-as fellépés óta ismét eredeti felállásban tarol Szasza, Mátyás Attila, Ganxsta Zolee és Somlyay Miklós négyese. Az esemény exkluzivitását növeli, hogy a csapat évente mindössze néhány koncertet ad, a tagok ezért is szeretnék különösen, hogy a közönség a lehető legjobban érezze magát az április 11-i bulin, ahol a PsychoganGDorothy és Nagy Feró lesznek a vendégek.


Aki szeretne részt venni akár az egyik, akár az egyik, akár mindkettő eseményen, az:

- lájkolja be a cikket az oldal tetején, valamint a Recorder Facebook-oldalát is,

- attendelje be az adott koncertet Facebookon (Road / Sex Action),

- küldjön egy e-mailt a jatek@recorder.hu címre ROAD, illetve SEX ACTION tárggyal attól függően, hogy melyik bulin szeretne részt venni (ha mindkettőn, akkor két levelet várunk),

- várja, hogy pénteken, azaz április 10-én délben kisorsoljuk a nevét.


Részlet a Road fellépéséből tavaly a BNMC-ben:

itt pedig a Sex Action említett hajós koncertje - eredeti felállásban:

https://recorder.blog.hu/2015/04/07/nyerj_jegyet_a_road_es_a_sex_action_bulijaiba_a_barba_negra_music_clubba
Nyerj jegyet a Road és a Sex Action bulijaiba a Barba Negra Music Clubba!
süti beállítások módosítása