Imagine Dragons: Smoke + Mirrors. Az Universal Music lemezajánlója.

2015.02.16. 12:59, Recorder.hu

imaginedragons_650.jpg(X) Az amerikai rockzenekar a mai napig alternatívként van számon tartva, pedig sikereiket és hihetetlen népszerűségüket tekintve megállják a helyüket bármilyen populáris előadó mellett. Az Imagine Dragons új lemeze mától kapható Magyarországon is, cikkünk végén pedig meg is hallgatható.

2012-es, Night Visions című első albumuk ugyanis a szerethető, befogadható popzenét vegyíti a kvartett egyedi, rockos hangzásával. Erre azonnal felfigyelt a szakma is, így tavaly például egy Grammy-díjjal is gazdagodtak a fiúk, de ami még fontosabb, az az egyre csak növekvő figyelem és elismerés, amit a közönségtől kapnak. A töretlen sikerű zenekar állandó fellépője világszerte a legrangosabb fesztiváloknak, így a Sziget Fesztivál egyik legemlékezetesebb buliját is ők adták. Nem csoda, ha rajongóik lélegzetvisszafojtva várták a folytatást, ami végre megérkezett. A Smoke + Mirrors eggyel emeli a tétet, ezt pedig már a lemez előfutáraként megjelenő I Bet My Life című szerzemény alapján sejteni lehetett, amely máris számos ország slágerlistáinak élén landolt, és egyre inkább a zenekar talán legnagyobb slágerének, a Radioactive című dalnak nyomdokaiban jár.

Az emellett csupa friss, vadonatúj – és meglepetéseket is tartogató – dalokat felvonultató korong a mai napon, vagyis február 16-án kerül a boltok polcaira.

Letölthető:

iTunes: http://bit.ly/1zYOMPh

Meghallgatható:

Spotify: http://spoti.fi/1vOLEpu

Deezer: http://bit.ly/1vOXkIU

CD-n megvásárolható:

Shopline: http://bit.ly/1FhestF

A teljes Smoke + Mirrors:

https://recorder.blog.hu/2015/02/16/imagine_dragons_smoke_mirrors_az_universal_music_lemezajanloja
Imagine Dragons: Smoke + Mirrors. Az Universal Music lemezajánlója.
süti beállítások módosítása