Modeselektor és Dark Sky az NVC előszilveszterén

2014.12.29. 12:40, Recorder.hu

nvc_1230_650.jpg

(X) 2014 utolsó két napján az elektronikus zene bitorolja az Akvárium Klubot, az NVC / Selected Sounds már december 30-án, kedden elindítja évzáró sorozatát: erre az éjszakára Németországból és Nagy-Britanniából importál hangkeltő vendégmunkásokat a jövőre 10 éves partiszervező csapat. Nézzük, halljuk, kiket!

Modeselektor (Gernot DJ Set)

Nem csak a német gazdaság, de a német elektronikus zenei színtér is dübörög. A szálakat pedig évek óta az ország egyik legismertebb producerduója, a Modeselektor mozgatja. Mindkét kiadójukat a legnagyobbak között jegyzik, a két félőrültet mégis inkább sokoldalú – olykor komolykodó, máskor majomkodó – tánczenéjükről ismerjük. Számtalanszor bizonyítottak már a hazai színpadokon, a parádét ezúttal Gernot dj szettje hozza el az Akváriumba.

https://www.facebook.com/MDSLKTR 
https://soundcloud.com/modeselektor
https://twitter.com/modeselektor

Dark Sky (live)

Az este másik vendége a poszt-dubstep felől érkező angol trió, a Dark Sky. A londoni zeneiskolában megalakult Dark Sky az angol tánczenék örökzöld elemeit nem elfelejtve az utóbbi időben egyre inkább a nagybetűs Elektronika és a gyönyörűen kikevert európai house felé fordult. Pályájuk többek között a Modeselektor kiadójánál idén megjelent nagyszerű bemutatkozó lemezüknek, vagy például a The XX számára készített remixnek köszönhetően ível épp meredeken felfelé.

https://www.facebook.com/darkskyuk
https://soundcloud.com/dark-sky
https://twitter.com/_darksky_

Facebook event: https://www.facebook.com/events/265194706938017

NVC: http://nvc.hu

Modeselektor a 2012-es budapesti Electronic Beats Fesztiválon:

 

Dark Sky a Boiler Roomban:

 

https://recorder.blog.hu/2014/12/29/modeselektor_es_dark_sky_az_nvc_eloszilveszteren
Modeselektor és Dark Sky az NVC előszilveszterén
süti beállítások módosítása