A Recorder bemutatja: Wampire a Gozsdu Manó Klubban!

2014.11.04. 14:04, subrecorder

wampire-in-italia-il-15-16-e-17-novembre.jpg

Az év utolsó Recorder által prezentált zenei eseménye lesz december 7-én, ekkor a portlandi Wampire-t köszönthetjük hazánkban, azon belül is a budapesti a Gozsdu Manó Klubban. A kétlemezes zenekar profi múltidéző, a boldog régi idők ott vannak nem csak zenéjükben, de videóikban és (fent bizonyítjuk) sajtófotóikon is.

Wampire

Helyszín: Gozsdu Manó Klub

Kezdés: 19:30

Belépő: megvásárolhatók a Wave lemezboltban

Facebook esemény

Rocky Tinder és Eric Phipps nem siette el a bemutatkozó anyag kiadását, tavaly jelent meg az első Wampire-lemez (Curiosity), pedig a zenekar 2007-be már megalakult, együtt zenélni meg már 2001-ben elkezdtek. Kezdetben inkább elektronikával próbálkoztak, csak később alakult ki imádatuk a régmúlt iránt. A már kiforrott Curiosity-n az a Jake Portrait volt a producer, aki a szintén portlandi Unknown Mortal Orchestra tagjaként efféle zenét alkot. Az időközben élőben öttagúvá váló Wampire egy hosszú turné után (az UMO-val, a Foxygennel és egyéb hasonló gondolkodású együttesekkel) azonnal nekiállt a második lemez elkészítésének, mely idén október elején Bazaar címen meg is jelent, tartalmilag főleg a debütáló lemez hangzását fejlesztve. Vagyis ugyanúgy itt vannak a hatvanas évek pszichedeliáját, a hetvenes évek softrockját és a nyolcvanas évek new wave-jét idéző dalok, kiszínezve olyan mai füllel már kétes elemekkel, mint a szaxofonszólók. Élőben csak és kizárólag hawaii mintás ingben és kreppelt hajjal illik megjelenni! Mi az inget magunkon garantáljuk!

Addig is itt a Bazaar:

És két mesés videoklip:https://recorder.blog.hu/2014/11/04/december_7-en_recorder_presents_wampire_a_gozsdu_mano_klubban
A Recorder bemutatja: Wampire a Gozsdu Manó Klubban!
süti beállítások módosítása