Legyél te is Ákos zenetesója! Vagy bárki másé.

2014.07.30. 15:30, Recorder.hu

Zeneteso_akos_650.jpg

(X) Mindenki emlékszik a dalra, amire először lassúzott. Senki nem felejti el a számokat, amik a legjobb osztálykiránduláson bömböltek, és kitörölhetetlen emlék az a zene is, ami az esküvői táncunk alatt szólt. Mindannyiunk életében vannak pillanatok, amelyekhez szorosan kötődik egy előadó, egy dallam. Ha ezeket egymás után rendezzük, összeáll egy különleges, egyedi zenei napló, amely sokat elárul rólunk. Egy új mobilalkalmazás pont ezt tudja - és sok mást is.

Már az emlékek felidézése is szívmelengető élmény, de ez nem minden: a Telekom új Facebook-alkalmazásával bárki összeállíthatja a saját zenei naplóját, sőt, rátalálhat azokra is, akik hasonló zenei élményekkel rendelkeznek. A desktopról és mobilról is elérhető Zenetesó app segítségével a felhasználó a Spotify sokszínű kínálatából kiválaszthatja a számára fontos dalokat, majd hozzájuk rendelheti a zenékhez fűződő emlékeket, sőt meghívhatja a dalokhoz kötődő barátait, ismerőseit is. Az alkalmazás összeveti az elkészült listákat, és megmutatja, hogy kik azok, akikkel leginkább egyezik zenei élménynaplónk. Hírességek, ismert magyar előadók is összeállítják saját listájukat, köztük Ákos, a Mary Popkids és a Hősök. Akinek augusztus 14-ig elkészül a zenei emléktára, és leginkább megegyezik az övékkel, exkluzív találkozási lehetőséget nyerhet a zenészekkel. A regisztrált zenetesók között a Telekom 5 páros napijegyet is kisorsol a Strand Fesztiválra.

A Spotify Premiummal a zenehallgatás valódi élményében lehet részed: reklámok nélkül, kiváló hangminőségben élvezheted kedvenc zenéidet, akár internetkapcsolat nélkül, offline üzemmódban is. A Telekom Music díjcsomagjai és Music opciója hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz. A feltételeket keresd a www.telekom.hu/zene oldalon!

A Mary Popkids-szel is összebratyizhatsz:

Meg a Hősökkel:

Ákosról nem is beszélve:

https://recorder.blog.hu/2014/07/30/legyel_te_is_akos_zenetesoja_vagy_barki_mase
Legyél te is Ákos zenetesója! Vagy bárki másé.
süti beállítások módosítása