Szuggesztíven eltáncolt párkapcsolat a Hercules And Love Affair új klipjében

2014.05.01. 17:53, Frontrecorder

herculesjohngrant.jpg

Az Andy Butler vezette Hercules And Love Affair kollektíva hamarosan megjelenő új albumát felvezető kislemezdal, a Do You Feel The Same? után itt az első klip is, amely a John Grant közreműködésével készült I Try To Talk To You mondanivalóját ülteti át a tánc nyelvére. 

ANDY BUTLER MEGLEPŐEN TÁG ZENEI ÍZLÉSÉT ITT TÉRKÉPEZTÜK FEL. 

A kilencvenes évek hangzásához visszanyúló pumpálós house-alapot érzelmes zongorafutammal és vonósokkal lágyító dal nagyon személyes hangvételű, a HIV pozitív Grant két férfi kapcsolatában azt az állapotot énekli meg, amikor az egyik félnek (neki) szüksége van arra, hogy a párja mellette legyen, támasza legyen a szerelmével. A klipben egy meleg pár meghitt, szoros kapcsolatát látjuk rendkívül kifejező módon eltáncolni keresztül-kasul a lakásban, évődéssel, erőjátékkal, intim egymásba fonódásokkal. A szépen fényképezett fekete-fehér videó mellesleg divatfilmként is funkcionál, a táncosok az Acne Studios, a Balmain és Alexander Wang tavaszi kollekcióinak darabjait viselik. 


a klip werkfilmje:


a teljes Do You Feel The Same EP?, rajta a címadó dal mellett két instrumentális klubtrekkel, az old school acid house jegyében fogant Raid-del és a hipnotikus trance-house Working Miracles-szel:


a Do You Feel The Same? remixei:

https://recorder.blog.hu/2014/05/01/szuggesztiven_eltancolt_parkapcsolat_a_hercules_and_love_affair_uj_klipjeben
Szuggesztíven eltáncolt párkapcsolat a Hercules And Love Affair új klipjében
süti beállítások módosítása