Elmarad Tricky koncertje a Zöld Pardonban (van viszont friss videója)

2013.09.09. 13:59, rerecorder

tricky-df34113b4c0a3eb01bea57abdefee10a76917124.jpg

Elmarad a Zöld Pardonba, szeptember 12-ére hirdetett Tricky-fellépés. Kérdésünkre a helyszín szűkszavú tájékoztatása szerint "technikai okok miatt marad el a koncert".

A koncert elmaradásáról hivatalos bejelentés nem érkezett, de a Zöld Pardon Facebook-oldalán még augusztus 30-án egy kommentelő idézte a neki válaszoló Zöld Pardont: "Kis türelmeteket kérjük, hamarosan mindent megtudhattok a koncertről itt az oldalunkon! Üdv, ZP". Szeptember 2-án aztán már eltűnt az eredeti Tricky-event és helyére szeptember 12-ére egy Fish!-koncert került, majd szintén a ZP Facebook-oldalán egy olvasói kérdésre érkezett "a szeptember 12.-ére tervezett Tricky koncert technikai okok miatt sajnos elmarad. Üdvözlettel: ZP" válasz, aminél többet mi sem tudtunk meg, mindenesetre Tricky a tervezett koncert másnapján egy wales-i fesztiválon (Festival Number 6) lép fel.

ez minden estere jó apropó, hogy megmutassuk a legújabb Tricky-klipet, ami a májusban megjelent False Idols című album Parenthesis című számához készült (mely dalban különben szerepel a New York-i The Antlers indie-rock zenekar is):

https://recorder.blog.hu/2013/09/09/elmarad_tricky_koncertje_a_zold_pardonban_van_viszont_friss_videoja
Elmarad Tricky koncertje a Zöld Pardonban (van viszont friss videója)
süti beállítások módosítása