Szinglivadászat lesz Péterfy Bori koncertjén

2012.09.12. 15:23, recordernews

Visszatért szülési szabadságáról az énekesnő, aki szerint gyermeke (lásd a Recorder magazin 2011. november-decemberi számát) megszázszorozta energiáit, így a Péterfy Bori Love Band állítólag a szokásosnál nagyobb lapáttal tesz rá következő koncertjén, szeptember 15-én szombaton a Zöld Pardonban.

peterfybori2.jpg

A műsor az utolsó hangos koncert lesz harmadik nagylemeze, a novemberre várható Fehér Éjszakák megjelenése előtt, amiről persze már most is elhangzanak majd új dalok, így például a Csodaidő és a Rész. Egy szám erejéig a zenekar vendége lesz Egyedi Péter is az Óriásból.

MIT HALLGATOTT PÉTERFY BORI GYEREKKÉNT? NA ÉS ANYAKÉNT? OLVASD EL ITT!

Még egy érdekességet is bejelentettek a koncert kapcsán: a ZP társkereső játékot tervez a buli idejére. Ez úgy fog kinézni, hogy aznap egy kaput az egyedülállóknak tartanak fenn, amin ha átlép a szingli lány, polaroidkép készül róla, az összes elkészült fotó pedig belekerül egy dobozba. A közben megérkező szintén egyedülálló fiúk pedig beletúrhatnak ebbe, húzhatnak egy képet, és ha tetszik nekik, amit éppen látnak, akkor elindulhatnak levadászni a delikvenst a tömegben. Sikeres küldetés esetén, a fotó bemutatását követően a Zöld Pardon vendégül látja a friss párokat a pultnál egy-egy pohár sörre, hogy gördülékenyen induljon az egymás hajába hajolás.

Mi ehhez csak drukkolni tudunk, illetve megmutatni Bori legutóbbi, nyári videóját, amiben Senával együtt énekel.

https://recorder.blog.hu/2012/09/12/szinglikre_vadaszhatunk_peterfy_bori_zp-s_koncertjen
Szinglivadászat lesz Péterfy Bori koncertjén
süti beállítások módosítása