Anker’t: kétnapos bevetésen Az Éjszaka Bajnokai

2012.08.29. 10:19, Recorder.hu

puma_ankert_éjszaka_bajnokai.jpg(X) Augusztus 30-án és 31-én Az Éjszaka Bajnokai veszik át a főszerepet az Anker'tben. A nyáron megnyílt különleges hangulatú bulihelyszín két napos rendezvénye során lesz csocsó és strandfoci, debütál a Faun Project egyedi longboard-kollekciója, és életre kel az Ankert Kicks.

De mi is Az Éjszaka Bajnokai projekt? A Puma Social által létrehozott több hónapos aktivitás, amely új perspektívába helyezi a bulizást.

És hogy valójában kikről szól? Az éjszakára szakosodott hétköznapi atlétákról, akik térről galériába, galériából klubba, klubból hajnali gasztrotúrára járnak, gurulnak, tekernek. Ők azok, akik első kézből szerzik az információkat a hét legforróbb eseményeiről, ismerik a város kultikus helyeit, fiatal alkotóit és longboard-kompatibilis lankáit.

Az esemény első napján augusztus 30-án 21 órakor hull le a lepel a Faun Project hat darabos egyedi longboardokból és streetsurfökből álló kollekciójáról, az Orionról. 

puma_faun_project_300.jpgA limitált széria megalkotói, Fenyvesi Zsófi, Trellay Levente, Somoskői Gábor és Gelencsér Zoltán, fontosnak tartják, hogy longboardjaiknak saját története és személyisége legyen, és megadhassák a szabadság érzését azoknak, akik deszkáikat választják. A kollekció darabjai, melyek grafikai világát az illúzió térgeometria és a dazzle camouflage inspirálta, az éjszaka fényeit idéző neonszínekben jelennek meg. A kiállításmegnyitó után az Anker't Kicks keretén belül a longboardosok és skateboardosok csapnak össze a megszokott 30 perces szettekkel. Másnap, augusztus 31-én szintén 21 órakor nyílik a Puma strandfocipálya. A meccsek után a PIPELINE dj-i (Anto, Zovek, Vanis Live, Vikipop, Eyto, Mr.Hi) pörgetik a lemezeket egészen hajnalig. A bajnokságra a helyszínen lehet aznap regisztrálni.

Az Éjszaka Bajnokai Vol.1

Időpont: 2012. augusztus 30-31. 21 óra
Helyszín: Anker't (Budapest, VI., Paulay Ede u. 33.)
A belépés ingyenes!

FAUN PROJECT for Puma Social longboard bemutató
Ankert Kicks / Longboard versus Skateboard
Puma strandfoci pálya avató
PIPELINE

https://recorder.blog.hu/2012/08/29/anker_t_bevetesen_az_ejszaka_bajnokai_ketnapos_buli
Anker’t: kétnapos bevetésen Az Éjszaka Bajnokai
süti beállítások módosítása