Zoli 50 – Hegyi Zoltán ötvenéves

2012.01.10. 09:25, -recorder-

Gödör Klub, 2012. január 10.

Hegyi Zoltán nem nagyon szorul bemutatásra: zenei karrierjét a nyolcvanas években kezdte a Sexepil frontembereként és ő hallható a zenekar legendás első lemezén, az 1988-as Egyesült Álmok albumon. Egy évvel később azonban távozott az együttesből, szerepelt a Szédülés című filmben (lásd képünket!), és azóta elsősorban újságíróként találkozhattunk vele: dolgozott a Reformnál, a VOLT magazinnál (melynek társalapítója – és ezáltal a VOLT Fesztivál egyik névadója – volt), a Wan2-nál, a Magyar Demokratánál és a Magyar Nemzetnél, ami azt jelenti, hogy soha nem nagyon szakadt el a popkultúrától és a zenétől, viszont a zenéléstől már annál inkább. Hegyi Zoli most 50 éves.

A Gödör klubban megrendezésre kerülő születésnapi buliját egykori zenésztársai és barátai szervezik, hoznak hangszereket is, és bár kötött program nincs, természetesen egy jó kis örömzenélésre is van kilátás.

A belépés díjtalan!


néhány dal a Sexepil 1988-as Egyesül Álmok albumáról: az Igazi zöld, igazi kék, a What Do You Say, a Casablanca, a Veszélyes terület, az Egy a világ és a Nem baj...

... ez pedig az Igazi zöld, igazi kék a Heaven Street Seven feldolgozásában:


a Sexepil 1988-ban, a jobb alsó sarokban Hegyi Zoltán:

.

 

https://recorder.blog.hu/2012/01/10/zoli_50_hegyi_zoltan
Zoli 50 – Hegyi Zoltán ötvenéves
süti beállítások módosítása