Marina & The Diamonds

2010.12.03. 14:33, -recorder-

Porgy & Bess, Bécs, 2010. december 4.
 
Ami tavaly a Florence & The Machine volt, az idén a Marina & The Diamonds – egy újabb erős női dalszerző-előadó egyéniség pazar produkciója Nagy-Britanniából! Az 1985-ben Walesben született, apai ágon görög származású Marina Diamandis első kislemeze 2008 legvégén jelent meg (Obsessions / Mowgli’s Road), 2009-ben EP formátumban publikált további remek dalokat, az idei évet pedig már az új tehetségeket rangsoroló Sound Of 2010 lista élbolyában kezdte. Februárban végre megjelent Family Jewels címre hallgató első nagylemeze is.

A brit (és a görög) Top 10-be bejutó albumról szinte az összes jelentős sajtóorgánum pozitívan nyilatkozott, a már korábban megjelent (és idővel újra kiadott) I Am Not A Robot és az A-oldalas számmá átminősítve szintén klipet kapó Mowgli’s Road után pedig még a Hollywood, az Oh No! és most az év vége felé még a Shampain is kislemezre került (így a bemutatkozó album 13 számának csaknem fele, összesen 6 dal próbálkozhatott már a rádiókban és a zenetévékben).

A leginkább nagy példaképe, Kate Bush modorában komponáló és éneklő Marina élőben is lehengerlő: aki elmegy érte Bécsig, a Porgy & Bess nevű belvárosi dzsesszklubba, az egészen biztosan nem bánja meg a belefektetett pénzt, időt és energiát.

Jegyár: 23 euró (a jegyirodák szerint már teltház van, bocs)

http://www.marinaandthediamonds.com

az Oh No! klipje 2010 júniusából:

 

Marina és zenészei egy rádióstúdióban, 2009 elején, a legjobb kislemezdallal:

 

Marina koncerten 2010 májusában, az eddig kislemezre nem került dalok legjobbikával:

https://recorder.blog.hu/2010/12/03/marina_amp_the_diamonds
Marina & The Diamonds
süti beállítások módosítása