Badly Drawn Boy + Mel

2010.11.14. 13:00, -recorder-

WUK, Bécs, 2010. november 16.
 
A mindig kötött sapkát és szakállat viselő, utcai zenész kinézetű Damon Gough alias Badly Drawn Boy, akit a legtöbben talán az Egy fiúról című Nick Hornby-adaptáció remek filmzenéje kapcsán ismernek, Bécsbe látogat. Természetesen egy új albumot népszerűsít: az It’s What I’m Thinking Pt. 1 – Photographing Snowflakes 2010 októberében jelent meg egy kis független kiadónál, a One Last Fruitnál (Gough és az EMI útjai egyetlen lemez, az erős Bruce Springsteen-hatásokat mutató 2006-os Born In The U.K. után el is váltak, már a 2009-es Is There Nothing We Could Do? is magánkiadásban jött ki).

Az 1969-es születésű angol énekes-dalszerző a legfrissebb albumán is hozza a tőle megszokott keserédes hangulatot, és az új dalok mellett a bécsi koncerten biztosan felcsendülnek olyan korábbi örökzöldek, mint a You Were Right, a Disillusion, a Born Again, a Silent Sigh vagy a Something To Talk About.

Az előzenekari posztot egy bájos salzburgi gitáros-énekesnő kapta, a dalait angolul éneklő Mel (polgári nevén: Melanie Mayr), akinek 2010 tavaszán jelent meg első albuma Escape The Cold címmel.
 
Jegyár: 24 euró
 
http://www.myspace.com/badlydrawnboy
http://www.myspace.com/melligibson

 

 

https://recorder.blog.hu/2010/11/14/badly_drawn_boy_mel
Badly Drawn Boy + Mel
süti beállítások módosítása