DJ Shadow új maxikat rejtett el kelet-európai lemezboltokban

2010.09.14. 15:55, -recorder-

Az Európában turnézó – többek közt a Szigetre is eljutó és ott a Recordernek interjút is adó – amerikai DJ-producer elárulta, hogy kétszámos új kislemezéből néhányat elrejtett valahol a környékünkön, de hogy pontosan hol, azt nem.
 
Mint ismeretes, Shadow egy hónapja a Sziget Fesztiválon lépett fel, és az, hogy még másnap is láttuk a tömegben mászkálni, arra enged következtetni, hogy akár nálunk is elrejthette a szóban forgó vinyl példányokat. A maxin a Def Surrounds Us és az I’ve Been Trying című új számok hallhatók, melyeket itt a Recorderen is bemutattunk, s melyek azóta letölthetőek a DJ hivatalos oldaláról is.
 
„Ez amolyan boltba helyezés, ami valószínűleg a bolti lopás ellentéte. Bemész egy boltba és otthagyod a lemezedet, amit aztán később valaki megtalál. Nem jópofáskodásból csináltam; tulajdonképpen ez a létező legkevésbé tolakodó módja annak, hogy terjeszd a zenéd. Szívesebben ajándékozok vinylt, mint mp3-at, mert azok számomra annyira személytelenek és lélektelenek” – mondta a művész.  A két szám a tervek szerint szerepel majd DJ Shadow új nagylemezén is, mely a legfrissebb hírek szerint 2011 májusában jelenik meg.

 

fotó: Fodor Csaba
 

https://recorder.blog.hu/2010/09/14/dj_shadow_uj_maxikat_rejtett_el_kelet_europai_lemezboltokban
DJ Shadow új maxikat rejtett el kelet-európai lemezboltokban
süti beállítások módosítása