Cardi B most megütheti a bokáját

2019.06.24. 17:04, Gaines

cardi-b.jpg

Egyszer fent, egyszer lent. Na jó, azért ez a lent még mindig nincs annyira lent.

tovább →
Címkék: cardi b
https://recorder.blog.hu/2019/06/24/cardi_b_most_megutheti_a_bokajat
Cardi B most megütheti a bokáját

_mg_2859.jpg

Tom Jones ezt énekelte első listavezető slágerében, az It's Not Unusual-ben 1965-ben. Pedig dehogynem! Hihetetlen, hogy 54 évvel később még ilyen formában láthatjuk fellépni.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2019/06/24/ez_nem_kulonos_tom_jones_az_arenaban
Ez nem különös! - Tom Jones az Arénában

mick.jpg

A Rolling Stones péntek este, Chicagóban tartotta meg első koncertjét a Mick Jagger műtétje miatt néhány hónapig elhalasztott észak-amerikai turné keretén belül, és a beszámolók szerint remek formában volt.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2019/06/24/mick_jagger_eloszor_koncertezett_a_szivmutetje_ota
Mick Jagger először koncertezett a szívműtétje óta

dcd.JPG

(X) Június 26-án, szerda este 20 órakor a Budapest Sportarénában lép fel a Dead Can Dance az A Celebration – Life & Works 1980-2019 című életműturnéjának keretén belül. Az ethereal-darkwave-gothposztpunk zenekar utoljára 2012-ben járt Budapesten, most legújabb albumuk anyagát hozzák el, de hallhatjuk majd a klasszikus szerzeményeket is.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2019/06/24/korokon_ativelo_csoda_szerda_este_budapesten_lep_fel_a_dead_can_dance
Korokon átívelő csoda – Szerda este Budapesten lép fel a Dead Can Dance

recorder_marsalko_david_20190521_040.jpg

Az idén 15 éves a Halott Pénz, amely Marsalkó Dávid egyszemélyes pécsi rapprojektjéből az ország egyik legnépszerűbb popzenekarává nőtte ki magát. Ma már nincs olyan aréna, amit ne töltenének csurig, se olyan klipjük, ami ne érne el milliós nézettséget. A Halott Pénz főnökével másnaposan írt slágerekről, lájknyomasztásról, segges csávóságról, Led Zeppelinről, és arról is beszélgettünk, melyik dalszövegét írják majd a sírjára. Az interjú a Recorder magazin 73. számában jelent meg először.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2019/06/23/_figyelek_arra_hogy_ne_csesszuk_el_marsalko_david-interju
„Figyelek arra, hogy ne csesszük el” – Marsalkó Dávid-interjú

000_d03t1.jpg

A jövő csütörtökön a magyar mozikba kerülő Yesterdayben egy sikertelen zenész egyik nap arra ébred, hogy rajta kívül senki nem emlékszik a The Beatles létezésére. Kapva-kap a lehetőségen, és a történelem leghíresebb zenekarának slágereit magáénak vallva elindul a világsztárság útján. Danny Boyle (Trainspotting) és Richard Curtis (Igazából szerelem) közös filmjében a főhős új menedzserét Kate McKinnon formálja meg, aki az évek során szinte kötelező comic relief karakterré vált Hollywoodban. Népszerűsége teljesen érthető, hiszen a Saturday Night Live-ban szerzett gyakorlatának köszönhetően kaméleonként képes váltogatni a szélsőségesen eltérő figurák között, miközben megtartja a védjegyének számító imádnivalóan ufós kisugárzását. Teátrális előadásmódjával vagy éppen abszurditásig fokozott flegmaságával bármelyik filmet fel tudja dobni, a Yesterday közelgő premierje alkalmából pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebb eseteket, amikor pont ezt tette.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2019/06/22/az_orulten_vicces_csaj_akitol_minden_film_jobb_lesz
Az őrülten vicces csaj, akitől minden film jobb lesz

wuu2019.jpg

(X) Egész nyáron akusztik a szlogenje az óbudai Esernyős nyári koncertsorozatának, amely elsősorban a hangszeres zenét és a barátságos, bensőséges hangulatot kedvelőknek nyújt különleges oázist a bulihelyek kavalkádjában június végétől augusztus végéig. A Warm-up Udvar előadói között ismert zenészeket találunk, akik közül többségükben nem a tőlük megszokott felállásban játszanak majd, hanem kipróbálnak valami újat a Margit-hídtól csupán 3 HÉV-megállónyira található, varázslatos esti fényekkel kivilágított belső udvarban.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2019/06/22/nyaron_melegits_a_warm-up_udvarban
Nyáron melegíts a Warm-up Udvarban!

national_2_1.jpg

A The National idén új embereket engedett be introspektív világába, így tud meglepetéseket okozni még a nyolcadik lemezén is, és megajándékozni minket az év egyik legszebb filmélményével. A lemezkritika a Recorder magazin 73. lapszámában is olvasható.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2019/06/22/the_national_i_am_easy_to_find_lemez-_es_filmkritika
The National: I Am Easy To Find (Lemez- és filmkritika)

robyn_klip.jpg

Görög istenek, svéd istennő, szexualizált mikrofonállvány. Robyn megint lecsap.

tovább →
Címkék: robyn korhatáros 18+
https://recorder.blog.hu/2019/06/21/18_egeszseges_erotika_a_mikrofonallvannyal
18+ Egészséges erotika a mikrofonállvánnyal

feszt2019_loveint.jpg

Itthon is beindult a nyári buliszezon, de ha el akarsz jutni valamelyik jobb külföldi fesztiválra, akkor most már tényleg be kell céloznod a neked valót! Akárcsak tavaly, sorozatunkban idén is a régió könnyen elérhető eseményeire fókuszálunk. Az úticélok kiválasztásakor elsősorban a fellépők névsorának értéke és a jegyár jó aránya érdekel minket, minden más sokadlagos. Hetedik 2019-es kiszemeltünk a Love International – a horvát tengerparton elszaporodott brit tulajdonú fesztiválok egyik legjobbja.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2019/06/21/vakacio_feszt_zenevel_2019_nyari_fesztivalok_europaban_7_resz_love_international
Vakáció feszt zenével 2019 – Nyári fesztiválok Európában (7. rész: Love International)